Stiri

Noi membri în familia bizhub

• Bookmarks: 26561


Konica Minolta a lansat cinci noi echipamente multifuncționale alb-negru: bizhub 224e, 284e, 364e, 454e și 554e. Acestea sunt ideale pentru echipe de lucru de dimensiuni medii și mari, grupuri de lucru și departamente din diverse domenii precum sectorul public, instituții de învățământ, firme de inginerie, bănci, societăți de asigurare ș.a.  Noile echipamente au aceleași funcționalități precum echivalentele lor color, sunt ușor de utilizat datorită caracteristicilor și funcțiilor comune, se integrează ușor în mediile de lucru și sunt intuitive în operare.

 

Seria alb-negru bizhub 224e, 284e, 364e, 454e și 554e oferă funcții inteligente și posibilități îmbunătățite de adaptare la cerințele individuale ale clienților. În același timp, punctele forte și avantajele dovedite ale modelelor color sunt acum disponibile și pentru echipamentele alb-negru. Astfel, toată gama dispune de aceleași funcții și același mod intuitiv de operare, acesta fiind un avantaj puternic pentru clienți.

 

Cu operarea multi-touch și panoul customizabil, echipamentele bizhub sunt la fel de ușor de folosit ca un smartphone sau o tabletă. Utilizatorii nu au nevoie să învețe un nou sistem și, în plus, beneficiază de opțiunea de personalizare a interfeței de utilizator în funcție de cerințele lor specifice.

 

Pe lângă eficientizarea productivității și a performanțelor, această gamă de echipamente vine cu o funcție de scanare îmbunătățită, care permite crearea de documente Word sau Excel direct pe PC-ul utilizatorului. Această caracteristică permite utilizatorilor să lucreze perfect cu documentele în aplicațiile pe care le folosesc, fără conversie manuală.

Caroline KLENKE, Product Manager Office Printing, Konica Minolta Business Solutions Europa: „Datorită aplicațiilor îmbunătățite ale echipamentelor noastre alb-negru, munca de birou este mult mai plăcută și mai productivă. Opțiunea de acces web prin intermediul panoului permite accesul direct la magazinul online de aplicații Konica Minolta, bizhub MarketPlace, astfel încât utilizatorii își pot îmbunătăți și personaliza echipamentul în funcție de cerințele pe care le au. De aici se poate descărca, de asemenea, așa-numita “Easy Panel”, o interfață care poate fi personalizată și care oferă utilizatorilor acces instant la cele mai populare setări pentru eficientizarea muncii de birou”.

Similar Posts:

26 recommended
comments icon0 comments
0 notes
561 views
bookmark icon

Write a comment...