Stiri

Jucătorii turneului de la Wimbledon vor putea folosi sistemul de reumplere, lansat în asociere cu Evian.

• Bookmarks: 12331


 

Brandul de apă îmbuteliată, partener oficial al Wimbledon, a declarat că sistemul va fi pe teren și în zonele desemnate pentru jucători, inclusiv terenuri de antrenament, vestiare și restaurante.Terenurile vor vedea un distribuitor pe teren poziționat sub scaunul arbitrului în timpul meciurilor pentru ca jucătorii să-și reumple singuri sticlele. Sticlele reutilizabile preumplute vor fi disponibile pentru a le completa pe cele furnizate și aduse pe teren de către jucători.

Jen Emerton, Head of Account Management la WRAP, a declarat: “Prezentarea unui model de reutilizare și reumplere pentru a reduce materialele plastice de unică folosință pe una dintre cele mai vizionate arene sportive din lume este o modalitate excelentă de a face reumplerea opțiunea implicită și o parte activă a obiceiurilor noastre de zi cu zi.”

Sally Bolton, director executiv la All England Club, a declarat: “Wimbledon rămâne ferm angajat să devină pozitiv pentru mediu până în 2030. Continuăm să facem îmbunătățiri de la an la an pentru a atinge această ambiție. De-a lungul timpului, am lucrat împreună cu Evian pentru a evolua și a ne îndrepta spre furnizarea apei Evian în cel mai durabil mod. Suntem încântați de acest pas în călătoria noastră și impactul pe care l-ar putea avea în viitor.”

Similar Posts:

12 recommended
comments icon0 comments
0 notes
331 views
bookmark icon

Write a comment...