Default

Kodak deschide piata tiparului securizat pentru Nexpress cu o cerneala invizibila

• Bookmarks: 285


Kodak intra pe piata tipariturilor de securitate si a formularelor cu regim special printr-o cerneala invizibila destinata gamei sale de masini Nexpress.

Denumita Red Fluorescent Dry Ink, cerneala este invizibila ochiului liber, dar capata o fluorescenta rosiatica daca este expusa unei surse de lumina UV.

Noua cerneala poate fi folosita pentru tiparirea imaginilor invizibile in spectrul vizibil si a codurilor de bare nereproductibile care pot fi citite doar cu scanere de coduri specializate. Avantajele acestei cerneli ii vor permite gamei de masini digitale Kodak Nexpress sa poata fi folosite pentru productia unui spectru larg de documente cu regim special precum retetele medicale, carnetele de sofer sau biletele pentru evenimente.

De asemenea, Red Fluorescent Dry Ink poate fi utilizata la imprimarea datelor variabile, permitând fiecarui exemplar tiparit sa fie codat cu o informatie unica.

Produsul a fost dezvoltat in colaborare cu InData System, furnizor de solutii pentru tehnologia codurilor de bare. Ca si Lacul Dimensional, o alta inovatie Kodak, cerneala invizibila va putea fi tiparita pe al cincilea grup de imprimare al Nexpress.

Recent, Eastman Kodak a fost desemnata de catre un analist financiar american ca fiind firma care prezinta cel mai mare interes pentru fondurile de investitii. Lista, compilata de Standard & Poor`s Market, a ales aceste companii in principal pe criteriul existentei unui raport cât mai mic intre valoarea lor de piata si venituri.

(Sursa: Eastman Kodak)

Similar Posts:

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
85 views
bookmark icon

Write a comment...