Analiza

Cerneluri aproape invizibile

• Bookmarks: 22500


Kodak NexPress îşi completează portofoliul cu o cerneală roşie, fluorescentă. Inovaţia rezidă în faptul că este aproape transparentă când este imprimată pe imagini,ceea ce o face practic invizibilă.

Atunci când suportul pe care a fost imprimată este iluminat cu o sursă de lumină ultravioletă, apare o fluorescenţă de culoare roşie. Intensitatea culorii poate fi controlată prin concentraţia cernelii imprimate.

Red Fluorescing Dry Ink este ideală pentru codurile de bare obişnuite, aplicaţiile de securitate, cărţile sau fotografiile personalizate, codurile de bare 2D sau pentru a adăuga funcţii de validare pentru diferite documente.
Producătorii din diverse industrii pot utiliza cerneala în fluxul intern de lucru pentru a realiza diverse marcaje cum ar fi, de exemplu, marcarea zonelor în care un material necesită etape suplimentare de finisare. După imprimare nu sunt necesare alte etape de finisare, design sau uscare a cernelii. Aceasta nu are în compoziţie compuşi organici volatili, fiind adaptată cerinţelor actuale de protecţie a mediului.

Similar Posts:

22 recommended
comments icon0 comments
0 notes
500 views
bookmark icon

Write a comment...