Stiri

Konica Minolta intră pe piața de imprimare industrială din România

• Bookmarks: 25542


Konica Minolta Business Solutions România, lider în furnizarea de echipamente multifuncționale de birou și de sisteme performante de tipar digital, vizează dezvoltarea activității pe piața de imprimare industrială.

JetVarnish 3DS, un sistem complex de lăcuire UV, ce permite adăugarea de efecte 3D deosebite, reprezintă rezultatul alianței strategice dintre Konica Minolta și producătorul MGI – lider pe piața de imprimare decorativă din Franța. Recent, Konica Minolta Business Solutions România a vândut două echipamente JetVarnish 3DS către o editură și o tipografie, marcând astfel intrarea pe piața de imprimare industrială din România.
Sistemul JetVarnish 3DS a fost dezvoltat de MGI exclusiv pentru Konica Minolta oferind o varietate de culori și efecte tridimensionale spectaculoase. JetVarnish 3DS combină tehnologia de lăcuire UV de la MGI cu capetele de imprimare de la Konica Minolta; dispozitivul poate rula de la o singură coală până la mii de printuri pe oră.
JetVarnish 3DS poate fi utilizat atât ca o imprimantă comercială – pentru furnizorii de printuri uzuale, cât și ca echipament de producție – pentru furnizorii de ambalaje, producătorii de cărți sau carduri.
Sistemul JetVarnish 3DS permite o lăcuire extrem de precisă a porțiunilor selectate, de la dimensiunile unei coli A4 și până la dimensiuni de 36,4×104 cm. Cu ajutorul acestuia, se pot adăuga efecte 3D.
În portofoliul de echipamente de imprimare industrială al companiei se remarcă și MGI Meteor Unlimited Colors și bizhub PRESS C71cf. MGI Meteor Unlimited Colors este un sistem de tipar digital cu o tehnologie premium, ce oferă posibilitatea de imprimare cu o calitate superioară a imaginii și permite combinații nelimitate de culori cu efecte metalizate, strălucitoare și holografice.

Similar Posts:

25 recommended
comments icon0 comments
0 notes
542 views
bookmark icon

Write a comment...