Default

Final de Roadshow Konica Minolta 2016

• Bookmarks: 45660


Viitoarea ediție a Roadshow Konica Minolta urmează a fi stabilită până la sfârșitul anului 2016

 Seria de expoziții de echipamente și soluții de tipar digital, reunite sub numele de Roadshow Konica Minolta 2016 și organizate de Konica Minolta Business Solutions România începând cu 20 septembrie, s-a încheiat la București, pe 10 noiembrie, cu o expoziție deschisă în showroomul companiei. Tot la final de eveniment a fost organizat și workshop-ul „Soluții integrate de tipar digital și finisare profesională”.

Romulus Cristea

În acest eveniment de încheiere a Roadshow-ului, Konica Minolta Business Solutions România în parteneriat cu NIS Electronics a prezentat demonstrații cu aplicabilitate inclusiv în domeniul pack-ului de lux (de exemplu, soluții de producție și înnobilare a ambalajelor de mici dimensiuni). Aceste demonstrații au fost realizate pe echipamentele de producție Konica Minolta și cu finisaje profesionale distribuite de către compania NIS.

konika-007

Trebuie  menționat că în cadrul evenimentului Roadshow Konica Minolta 2016 au fost parcurși peste 4.000 de kilometri pentru ca reprezentanții Konica Minolta Business Solutions România să poată organiza seria de expoziții programate în orașele în care sunt prezente filialele companiei: Cluj, Craiova, Brașov, Timișoara, Iași, Constanța și Bucureștiul fiind ultima destinatie. Evenimentele au fost susținute printr-o colaboarare foarte strânsă între Konica Minolta și Pergamon, respectiv NIS.


konika-005
Acest parteneriat a reușit să pună la un loc în fața vizitatorilor echipamentele de producție Konica Minolta și diferite soluții de finisare oferite de Pergamon și NIS. Acest mix de tehnologie a demonstrat compatibilitatea și versatilitatea echipamentelor Konica-Minolta,cât și cele ale partenerilor….

Materialul intergral îl puteți citi în ediția tipărită a revistei Print Magazin.

*Citește și: Roadshow Konica Minolta 2016: peste 4.000 de kilometri parcurși într-o lună

Similar Posts:

45 recommended
comments icon0 comments
0 notes
660 views
bookmark icon

Write a comment...