Stiri

Labelexpo Europe amânat pentru 2023

• Bookmarks: 36880


Labelexpo Europe 2022 a fost reprogramat pentru perioada 11-14 septembrie 2023, a anunțat organizatorul evenimentului Tarsus Group.
Echipa de organizare a declarat că a luat decizia de a muta datele evenimentului, având în vedere presiunile semnificative ale lanțului de aprovizionare cu care se confruntă în prezent industria europeană a mărcilor, împreună cu evoluția rapidă a situației din Ucraina.
“Decizia vine pe fondul unei consultări strânse cu expozanții, asociațiile și industria în general, mulți fiind afectați direct de lipsa de componente și materiale”, a precizat compania într-un comunicat. “Aceste penurii, declanșate de pandemie, au escaladat în ultimele luni, cu perioade lungi de timp care perturbă lanțul de aprovizionare din Europa. Având în vedere că evenimentul urma să aibă loc peste mai puțin de două luni, lipsa vizibilității înainte a determinat echipa evenimentului să se reprogrameze în interesul industriei de etichete.”
Lisa Milburn, director general Labelexpo, a explicat: ” Aceasta a fost o decizie foarte dificilă pentru noi, am lucrat neobosit pentru a depăși problemele lanțului de aprovizionare și pentru a tine evenimentul de care are nevoie industria, în special având în vedere provocările din ultimii doi ani. Din păcate, aceste probleme s-au dovedit a fi insurmontabile în acest stadiu, astfel încât considerăm că reprogramarea este decizia responsabilă de luat.”

Similar Posts:

36 recommended
comments icon0 comments
0 notes
880 views
bookmark icon

Write a comment...