Eveniment

Mai sunt doua zile de virtual.drupa

• Bookmarks: 582470


În prima zi a virtual.drupa, aproximativ 17.000 de vizitatori înregistrați din 155 de națiuni au beneficiat de 660 de minute de subiecte de ultimă oră în Zona de Conferințe și 930 de minute de Sesiuni Live Web și în rețea cu 212 expozanți din 45 de țări în Spațiul Expozițional și Matchmaking Plaza. Sectorul internațional de imprimare și ambalare se va întâlni la virtual.drupa până mâine 23 aprilie 2021 pentru a obține informații valoroase și pentru a afla mai multe despre tendințele industriei și inovațiile tehnologice pentru dezvoltarea potențialului de afaceri.
Participarea internațională a expozanților și vizitatorilor subliniază importanța evenimentului virtual. Prima zi a emisiunii a înregistrat deja 222.000 de afișări de pagină din întreaga lume; Doar 7.500 de vizitatori au luat parte la programul conferinței. Succesul este, de asemenea, verificat de participarea principalilor actori globali ca expozanți și parteneri de evenimente virtual.drupa – inclusiv Bobst, DuPont de Nemours, Electronics For Imaging, Esko, Fujifilm, Heidelberger Druckmaschinen, HP, IST Metz, Koenig &Bauer, Kodak, Komori, Konica Minolta, Kurz, Kyocera, Landa, Siemens, Stora Enso, Windmöller &Hölscher și Xeikon.
“Suntem încântați că interacțiunea în cadrul comunității a început atât de pozitiv. Gama impresionantă de transfer de cunoștințe valoroase în zona de conferințe și spațiul expozițional, precum și schimbul cu partenerii de afaceri prin matchmaking în Networking Plaza, sunt foarte bine primite”, a declarat Sabine Geldermann, Director Print Technologies la Messe Düsseldorf.
Vizitatorii din alte fusuri orare care nu au putut urmări prezentările live vor avea posibilitatea de a accesa sesiunile 24/7 la cerere prin intermediul Bibliotecii Video și apoi să se relaționeze cu expozanții pentru un schimb personal prin Matchmaking în Networking Plaza. Este încă posibil să vă înregistrați pentru virtual.drupa la https://virtual.drupa.com/en/Registration

Similar Posts:

58 recommended
comments icon0 comments
0 notes
2470 views
bookmark icon

Write a comment...