Stiri

Manager nou la Xerox România

• Bookmarks: 21560


Continuă schimbările de trupe la nivel înalt în managementul companiilor româneşti importante în print. Francisca Hogescu-Lebrun a fost numită General Manager al Xerox România, din luna iulie ea succedându-i lui Gabriel Pantelimon la conducerea companiei. Gabriel Pantelimon, care a condus operațiunile Xerox în România din 2010, timp de opt ani, va prelua poziția de General Manager al subsidiarei din Turcia a corporației Xerox.

În ultimii 11 ani, Francisca a ocupat diferite poziții în cadrul Xerox România. Astfel, începând cu 2007 a fost Customer Service Operations Director pentru Xerox în România, coordonând toate activitățile post vânzare ale companiei, de la dezvoltarea strategiei de post-sales, la managementul rețelei de parteneri de service.

Din 2014, în calitate de Global Markets Operations Business Director, Francisca s-a ocupat de coordonarea și supervizarea activității partenerilor strategici Xerox în România și ulterior, începând cu 2017, a condus întreaga activitate de vânzări indirecte la nivel național.

Francisca Hogescu-Lebrun s-a alăturat echipei Xerox în anul 2000, ca Manager Logistică pentru România, iar în 2004 a fost numită Manager Regional de Logistică pentru regiunea CIT (Central and Eastern Europe, Israel & Turkey).

“Prin întreaga sa carieră la Xerox atât în România cât și în CIT, Francisca a dat dovadă de abilități clare de leadership și de dedicare, și de aceea am încredere că își va putea valorifica experiența conducând echipa extrem de profesionistă pe care compania noastră o are în România și continuând cu success povestea Xerox în România,” a afirmat Ashraf ElArman, Regional General Manager, Xerox CITG, la momentul numirii.

”Mă bucur că, asemenea câtorva dintre predecesorii mei, preiau conducerea unei organizații în care mi-am petrecut peste un deceniu, care mi-a oferit întotdeauna posibilități de a mă dezvolta și de a o dezvolta, în același timp,” a afirmat Francisca Hogescu-Lebrun. ”Xerox România are o echipă excelentă, pe care o cunosc foarte bine, și o ofertă de produse și servicii extinsă și relevantă pentru mediul economic de azi. Alături de colegii mei, sunt convinsă că vom găsi în continuare soluții să ne punem în valoare ca organizație, să ne creștem baza de clienți și modalitățile în care le putem fi de folos acestora.”

Francisca este absolventă a Universității Politehnice București, Facultatea de Automatică și Calculatoare. Ea a urmat cursurile Centrului de Leadership Creativ din Greensboro, Statele Unite. Vorbește fluent engleză și franceză.

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
560 views
bookmark icon

Write a comment...