Default

MGI a prezentat în cadrul Cartes & IDentification `09 JETcard, noua soluţie digitală revoluţionară pentru tipărirea cardurilor de plastic

• Bookmarks: 25464


Compania franceză MGI Digital Graphic Technology a anunţat noul echipament JETcard – sistem inkjet de tiparire digitală a cardurilor de plastic.

Prezentarea a avut loc în cadrul târgului Cartes & IDentification 2009, principalul eveniment internaţional de securitate digitală şi tehnologii inteligente, ce s-a desfăşurat la Paris în perioada 17 – 19 noiembrie 2009. JETcard reprezintă noua generaţie în tehnologia de tipărire a cardurilor de plastic – utilizează jet de cerneală drop-ondemand pentru tipărirea de date variabile pe carduri standard ISO CR-80, simultan oferind posibilitatea de lăcuire UV şi securizare a datelor.

Este o soluţie digitală all-inclusive ce va schimba industria permiţând producătorilor de carduri să ocolească procesele de finisare, determinând furnizarea mai rapidă şi mai eficientă de carduri finisate. Soluţia JETcard va putea produce la viteze de până la 8.000 de carduri pe oră. JETcard va oferi cea mai înaltă rezoluţie de imprimare dintre soluţiile inkjet, ideală pentru o gamă largă de aplicaţii ce au la bază carduri de plastic, securizate sau nesecurizate. Noul echipament maximizează productivitatea pentru aplicaţii de volume mari, dar este eficient şi din perspectiva costurilor şi pentru serii mai mici. MGI a prezentat de asemenea în cadrul Cartes & Identification 2009 o nouă funcţionalitate a echipamentului JETvarnish – prima presă digitală de lăcuire UV selectivă.

Unitatea va include o a doua linie de imprimare care permite pe lânga lăcuirea UV selectivă şi supraimprimare (personalizare într-o singură culoare a cernelii), pe hârtie sau plastic de formate până la 52×105 cm (pretipărite în litografie offset sau digital). Noua caracteristică lărgeşte considerabil gama de aplicaţii posibile cu acest echipament. Produsele MGI sunt disponibile în România prin compania Grup Transilvae. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.mgi-fr.com şi www.transilvae.ro.

Similar Posts:

25 recommended
comments icon0 comments
0 notes
464 views
bookmark icon

Write a comment...