Analiza

Minidispozitiv pentru uscarea printurilor

• Bookmarks: 21758


Companie germană Dataplot a creat un uscător de numai 12 kg, care permite furnizorilor de servicii de imprimare inkjet să usuce printurile de două ori mai rapid decât prin uscarea naturală. În plus, acesta ocupă un spaţiu extrem de mic.

Easydryer este un uscător creat pentru furnizorii de servicii de imprimare inket, cu scopul de a-i ajuta pe aceştia în uscarea rapidă a printurilor după imprimare. Este suficient ca materialul imprimat să fie făcut sul, ca apoi să fie pus să se usuce în dispozitiv.

Uscătorul este util, deoarece ajută la economisirea spaţiului folosit în mod normal pentru uscare. De asemenea, acesta reduce timpul de uscare.

Un ventilator aflat în partea de jos a dispozitivului trage aerul prin canalul de uscare, astfel că se generează un curent de aer care permite reducerea timpului de uscare cu până la 50%.

Easydryer măsoară 53 de centimetri în lungime, 53 în lăţime şi are o înălţime de 100 cm. Diametrul interior al dispozitivului este de 45 de centimetri. Easydryer cântăreşte 12 kg, funcţionează la tensiunea de 230 volţi, cu o putere de 16 watti. Puterea de aspirare a aerului este de 160 m3 / h. Pentru a avea o durată de viaţă mai mare, corpul uscătorului e făcut din oţel inoxidabil.

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
758 views
bookmark icon

Write a comment...