Stiri

Sun Chemical a lansat SunLit Titan, o cerneală mai eficientă pentru mașini offset în coală

• Bookmarks: 22519


Lansată inițial de Sun Chemical la Summitul manroland organizat în luna mai 2011, cerneala SunLit Titan pentru mașini de tipar offset în coală este acum disponibilă comercial.

SunLit Titan este o nouă gamă de cerneluri pentru tipar offset în coală la viteze mari, cu uscare rapidă, despre care Sun Chemical afirmă că le va permite tipografilor să accelereze și să optimizeze fluxul de producție în două faze esențiale procesului de tipărire – imprimarea și uscarea.

Folosind această cerneală, colile tipărite pe o față se vor usca în doar câteva minute, permițând tipărirea rapidă pe verso. De asemenea, odată ce ambele fețe au fost imprimate, este eliminat timpul de uscare și colile pot fi trimise imediat la finisare.

Noile caracteristici de uscare ale acestei cerneli au fost realizate prin introducerea unor noi materii prime care permit o depunere foarte rapidă a cernelii, precum și o uscare oxidativă, în totalitate, a acesteia. Un alt avantaj pentru tipografi este și faptul că această cerneală nu necesită acoperirea cu lacuri pe bază de apă.

Noua gamă poate fi aplicată cu succes pe o varietate de suporturi de tipar și poate fi folosită la imprimarea unei game largi de aplicații grafice. Conform informațiilor Sun Chemical, cerneala SunLit Titan se pretează cel mai bine pentru tiraje mici și medii.

“SunLit Titan este o adevărată descoperire pentru tiparul comercial, oferind instantaneu valoare prin optimizarea activității din tipografii, crescându-i eficiența, sporind așadar profitabilitatea”, declară Felipe Mellado, directorul de marketing al Sun Chemical.

(Sursă: Sun Chemical)

Similar Posts:

22 recommended
comments icon0 comments
0 notes
519 views
bookmark icon

Write a comment...