Default

MMK Print este prima tipografie offset din România care a obţinut certificarea Fogra PDFX-Certification

• Bookmarks: 19647


Conform declaraţiei făcută în exclusivitate pentru Print Magazin, Virgil Popescu, directorul MMK Print, anunţă că firma sa a reuşit să obţină la începutul lunii aprilie 2011 de la laboratoarele Fogra, certificatul PDFX-Certification pentru procesul de pre-press al tipografiei, document care certifică că documentele grafice digitale folosite în fluxul de producţie sunt conforme standardului ISO 15930.


„Această certificare a compartimentului nostru de pre-press ne dă garanţia tipăririi documentelor conform standardului de tehnologie grafică ISO 12647. Acest lucru a fost posibil utilizând platforma de pre-press Prinergy EVO furnizată de Kodak şi prin suportul tehnic oferit de echipa Grafitec, reprezentanţii Kodak în România pe segmentul soluţiilor tipografice,” ne-a declarat Virgil Popescu. „În februarie 2009, am fost prima tipografie din România care a devenit membră FOGRA – Institutul German de cercetare şi certificare poligrafică. Din acel moment, MMK a devenit unul promotorul procesului de standardizare în industria poligrafică, prin promovarea PSO (Process Standard Offset) în Romania,” ne-a mai spus domnul Popescu.

În acest moment, trei tipografii din Romania deţin certificări FOGRA: Infopress Group, EDS România şi MMK Print.

Cu această ocazie, revista Print Magazin transmite cele mai calde felicitări echipei MMK Print pentru rezultatul deosebit realizat prin obţinerea certificatului FograCert – PDFX-Certification.

Print Magazin va oferi în numărul viitor al revistei un interviu cu Virgil Popescu, directorul MMK Print.

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
647 views
bookmark icon

Write a comment...