Stiri

Nazdar demonstrează că trei imprimante DTG diferite pot realiza o imprimare calificată G7.

• Bookmarks: 21432


Nazdar Ink Technologies a anunțat că grupul său de servicii tehnice a certificat  primul tricou imprimat Direct to Garment (DTG) în metodologia G7 de control al culorilor pentru balanța gri. DTG este cea mai nouă categorie pentru calificările G7 prin IDEAlliance.
G7 este metodologia de control al culorilor care atinge similitudinea culorilor în toate procesele de imprimare. Metoda echilibrează cele patru culori primare de imprimare a procesului, CMYK și cele trei supratipăriri RGB (7 în G7) pentru a obține gri neutru (G în G7) într-o imagine raster. Această metodologie a fost creată în 2006 de Don Hutcheson și utilizată în principal de procesul de imprimare prin litografie offset la acea vreme.
În 2008, Nazdar Consulting Services a introdus metodologia G7 pe ecran și procesele de imprimare grafică cu jet de cerneală în format larg ca cea mai bună modalitate de a obține un aspect comun în imagini atunci când sunt imprimate pe substraturi diferite, folosind diferite procese de imprimare. Aceasta a fost o mare abatere de la specificațiile de imprimare existente (SNAP, GRACoL și SWOP), care au fost specifice procesului de imprimare offset pe un anumit grad de hârtie.
Bruce Ridge, director servicii tehnice la Nazdar Ink Technologies explică: Metodologia G7 nu este o specificație de imprimare, deoarece nu prescrie să obțină un rezultat, doar rezultatul, care, în acest caz, este echilibrul de gri neutru. Există alte două niveluri de conformitate G7 care pot fi atinse, Targeted și Colourspace.
“Accentul pus pe echilibrul gri în zonele tonale  permite flexibilitatea în substrat și abateri de cerneală. Acest lucru este esențial pentru procesele de imprimare cu jet de ecran și cerneală, unde punctul alb al substratului poate varia enorm, iar nuanțele de cerneală pot varia de la țintele tradiționale de nuanță stabilite inițial de cernelurile offset.”
“Munca de la Nazdar demonstrează că trei imprimante DTG diferite pot realiza toate o imprimare calificată G7.”

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
432 views
bookmark icon

Write a comment...