Stiri

Neschen închide o unitate de producție din Anglia

• Bookmarks: 13460


Producătorul de folii adezive Neschen a anunțat, la sfârșitul lunii ianuarie, că închide unitatea de producție din Basildon, Marea Britanie, disponibilizând, astfel, un număr de 30 de angajați. Măsura are în vedere obținerea unui indice EBITDA de 1,3 milioane de euro în 2013. Închiderea unității nu va afecta departamentul de vânzări din Anglia, căruia compania îi caută acum un nou sediu. Unitatea de producție din Basildon a intrat în proprietatea Neschen din 2001, ca urmare a achiziției grupului Seal, iar contribuția la producția generală a Neschen a fost, încă de la început, mult mai mică față de celelalte unități de producție, se arată într-un comunicat emis de companie. Între 2008 și 2009, pierderile au crescut astfel că măsura închiderii s-a impus automat.

“Unitatea din Anglia livra folii pentru piețele de nișă,” a declarat Stefan Zinn, membru al Consiliului de Administrație al Neschen.
Orientarea către produse cu un impact redus asupra mediului, atât din partea Neschen, cât și din partea clienților săi, au confirmat decizia Neschen de închidere a acestei unități. Reprezentantul companiei a ținut să adauge că portofoliul de produse al Neschen nu se va schimba, iar clienții nu vor simți efectele acestei măsuri. “Nimic nu se va schimba pentru clienții noștri. Aceștia vor primi produsele la același standard de calitate cu care s-au obișnuit,” a încheiat Stefan Zinn. ]]>

Similar Posts:

13 recommended
comments icon0 comments
0 notes
460 views
bookmark icon

Write a comment...