Analiza

Fogra certifică mediile de imprimare Neschen CA

• Bookmarks: 19512


Asociația de Cercetare în Tehnologia Grafică, Fogra, a aprobat solvoprintul nolite 175 CA (colour alliance), care aparține companiei Neschen, în urma unui test de certificare în imprimarea digitală.

Testul afirmă că materialele CA produse de Neschen, aplicate în condiții de printare controlată, aduc rezultate comparabile cu imprimarea offset făcute în concordanță cu standardul de producție 39, al Fogra. Compania afirmă că s-a făcut un pas important în standardizarea de imprimare în format mare.

Neschen mai spune că, împreună cu suportul CA inkjet, solvoprintul nolite 175 CA reprezintă cu succes calitatea mediilor de imprimare Neschen CA şi dovedește că produsele companiei pot îndeplini standarde ridicate. Dependente fiind de sistemele de imprimare și de cerneala folosită, produsele pot reproduce condițiile de imprimare offset.

Solvoprintul nolite 175 CA are în compoziţie un film, de 175 de microni grosime, ideal pentru display-urile roll-up. A fost creat special pentru cernelurile pe bază de solvenţi și eco-solvenţi, dar poate fi folosit și în imprimările cu latex și cele cu cerneluri cu polimerizare UV.

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
512 views
bookmark icon

Write a comment...