Tehnic

Neschen aduce imaginea Manhattan-ului în Germania

• Bookmarks: 16509


De aproximativ 3 metri înălțime și 16 metri lățime – imaginea panoramică a Manhattan-ului este cea mai recentă atracție a magazinului de mobilă Fretz, din Konstanz – oraș german aflat la granița cu Elveția.

Imaginea unui New York multicultural reflectă filosofia companiei, în ceea ce privește stilul de viață și principiul toleranței – deschiderea față de clientul mereu pe drumuri și ideea că totul este posibil.
Imprimată pe tapetul solvoprint sand NW de la Neschen, imaginea acoperă un salon de prezentare, în care sunt expuse mese din lemn masiv, și conferă întregii suprafețe o eleganță cosmopolită. Totodată, imaginea unui New York multicultural reflectă filosofia companiei, în ceea ce privește stilul de viață și principiul toleranței – deschiderea față de clientul mereu pe drumuri și ideea că totul este posibil. Tapetul solvoprint sand NW este un material sintetic, învelit în PVC, cu o greutate de 475 g/mp, măsurând 500 microni în grosime. Asemănător tapetului clasic, are o suprafață gofrată, numai că suportul sintetic face posibilă îndepărtarea cu ușurință a acestuia. Tapetul conferă un imprimeu sofisticat și este cât se poate de fidel imaginilor reale. Este rezistent la zgârieturi, atât timp cât sunt utilizate cerneluri latex sau pe bază de solvenți, nemaifiind necesară adăugarea unui alt strat exterior. Pentru mai multe informații, accesați www.neschen.com.]]>

Similar Posts:

16 recommended
comments icon0 comments
0 notes
509 views
bookmark icon

Write a comment...