Tehnic

Cham Paper Group lansează foile eco pentru imprimantele HP Latex

• Bookmarks: 16517


Produsele eco-friendly și fiabile din domeniul echipamentelor de imprimare digitală trebuie să vină în întâmpinarea unor cerințe tot mai ridicate. Cham Paper Group, unul dintre cei mai mari producători de hârtie pentru imprimantele digitale, răspunde acestor provocări prin gama de produse EXTERIO. În componența acestei linii intră VisualJet, MotionJet și ScrollJet, utilizate în special în publicitatea outdoor, pentru toate tipurile de poster. În urma testării minuțioase a produselor EXTERIO pe imprimante HP, producătorul a primit certificarea HP Registered Latex Developer.

Pe lângă faptul că sunt perfect compatibile cu tipurile de cerneală marca HP Latex, foile EXTERIO sunt, de asemenea, potrivite pentru imprimantele care funcționează pe bază de eco-solvenți, solvenți și cerneluri UV-curabile.

Foile EXTERIO sunt constituite din materii prime durabile (hârtie tocată), ceea ce înseamnă că ajută la conservarea resurselor pe parcursul prelucrării lor și că sunt absolut reciclabile după ce le expiră ciclul de viață.

Pentru mai multe informații, accesați http://www.champaper-digital.com.

]]>

Similar Posts:

16 recommended
comments icon0 comments
0 notes
517 views
bookmark icon

Write a comment...