Analiza

Materialele Neschen, gata pentru noile modele SureColor de la Epson

• Bookmarks: 29529


Este rezultatul unei cooperarări de lungă durată din domeniul imprimării digitale de format mare. Deja două din materialele de top ale Neschen (solvoprint nolite 175CA și solvoprint easy dot 100 PE matt) au primit acordul Epson. Ambele sunt potrivite pentru noile cerneluri fără miros și fără nichel, care poartă denumirea de Epson UltraChrome GS2.

“Suntem prinitre primii producători de media care au avut succes în certificarea acestor materiale de către Epson pentru noul sistem SureColor SC-30600”, a spus Fridrich Drinkuth, Senior Product Manager la Neschen. “Acest fapt demonstrează că parteneriatul cu Epson este un succes, lucru demonstrat și de standurile comune pe care le-am avut la expoziții sau de festivalul de fotografie Horizonte Zingst”, a continuat acesta.

Solvoprint nolite 175 CA este o folie de 175 µm grosime și este ideală pentru folosirea în aplicații roll-up sau display. A fost special dezvoltat pentru cerneluri cu ecosolvent, dar poate fi folosit și pe echipamente cu latex sau cu polimerizare UV. Este caracterizat de o bună stabilitate dimensională și de o rezistență bună la zgâriere.

Solvo print easy dot 100PE este un material special creat pentru aplicații de durată scurtă, în special pentru decorarea standurilor expoziționale. Materialul a fost premiat cu Top retail Award în cadrul premiilor Viscom din 2011. Materialul poate fi aplicat fără folosirea unei raclete, chiar și de către cei nespecializați în aplicarea foliei adezive. Dezlipirea acestuia nu lasă niciun fel de urme sau reziduuri pe suprafața pe care a fost lipit.

Ambele materiale sunt distribuite în România de Dacora Print, distribuitorul Neschen pe piața românească. Mai multe detalii aici

Similar Posts:

29 recommended
comments icon0 comments
0 notes
529 views
bookmark icon

Write a comment...