Stiri

Noile bilete online oferă un acces mai convenabil la Drupa

• Bookmarks: 247


Biletele de acces la drupa 2012, cea mai mare expoziţie din lume a industriei grafice organizată între 3-16 mai 2012 la Messe Düsseldorf, vor fi disponibile şi online pe site-ul www.drupa.com începând din date de 25 ianuarie 2012. În premieră, biletele vor fi disponibile şi ca eTickets – această opțiune aducând beneficii duble vizitatorilor care aleg această variantă: economie de timp şi de bani.

Vizitatorii pot achiziţiona bilete online pe care să le imprime pe orice tip de imprimantă şi să călătorească gratuit la expoziţie cu transportul public local. În plus, eTicket are un preţ considerabil mai mic decât un bilet cumpărat la faţa locului. Pentru drupa 2012, biletul de o zi poate fi achiziționat online la prețul de 40 euro, în timp ce la intrarea în expoziţie preţul său este de 65 de Euro. Biletul de patru zile costă 129 de euro pe Internet, faţă de 220 de euro cel clasic. De asemenea, taxa de intrare redusă pentru elevi şi studenţi este mai ieftină dacă este cumpărată prin internet: 15 euro în loc de 25 de euro.

Expoziția drupa va putea fi vizitată zilnic între orele 10 – 18, iar sâmbăta şi duminica doar până la orele 17.

Toate biletele de acces la drupa includ călătorii dus-întors la expoziţie cu linii de autobuz, metrou şi tren din reţelele de transport regional Renania-Ruhr (VRR) şi Renania-Sieg (VRS) – clasa II-a, fără suplimente, la tren. Mai multe informaţii despre reţeaua feroviară regională găsiți la adresele www.vrr.de şi www.vrs-info.de.

În plus, există o ofertă specială din partea Messe Düsseldorf, în colaborare cu Deutsche Bahn (Căile Ferate Germane) şi Düsseldorf Marketing & Tourismus (DMT). Astfel, vizitatorii expoziţiei pot călători din toate oraşele germane la Düsseldorf şi înapoi, la un preţ rezonabil: de exemplu, pentru 109 euro se pot cumpăra bilete pentru o călătorie dus-întors cu trenul de la Hamburg, economisind peste 30 de euro.

Dacă sunteţi încă în căutare de cazare în Düsseldorf sau în regiune, pe site-ul următor sunt prezentate numeroase oferte de la hoteluri şi case particulare: http://business.duesseldorf-tourismus.de/en/fair/drupa/

La ediția drupa din 2008, peste 390.000 de vizitatori şi peste 3.000 de jurnalişti au trecut porţile expoziției din Düsseldorf.

(Sursă: Messe Düsseldorf)


Similar Posts:

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
47 views
bookmark icon

Write a comment...