Default

Noile oportunitati in productia inserturilor pentru ziare au atras un interes deosebit din partea specialistilor nord europeni

• Bookmarks: 1346


Muller Martini Nordic a invitat 25 de specialisti din departamentele de pregatire a expedierii ziarelor din patru tari din regiunea nordica a Europei pentru a participa la o conferinta sustinuta in orasul danez Middelfart, langa Odense. Pe parcursul evenimentului, invitatii au avut oportunitatea de a discuta cu expertii Muller Martini si intre ei despre productia inserturilor pentru ziare.

“Workshop-ul nostru a fost organizat pentru a îndeplini doua obiective,” a spus John Jansen, Managing Director al Muller Martini Nordic. “Primul obiectiv, a fost acela de consolida relatia cu clientii existenti si cu altii potentiali din zona nordica a Europei. In plus, am dorit sa le oferim clientilor care deja folosesc sistemele noastre o platforma pentru a discuta intr-un cadru relaxat despre operatiile specifice de zi cu zi,” a mai adaugat acesta.

Cei 25 de profesionisti din departamentele de productie ale 14 ziare diferite din Danemarca, Finlanda, Norvegia si Suedia, au dat curs invitatiei de se pune la curent cu ultimele trenduri din sectorul de profil. Volker Leonhardt, Marketing Manager la Muller Martini Mailroom Systems AG le-a oferit invitatilor o informare despre sistemele pentru introducerea inserturilor de ziar inalt automatizate, cu flexibilitate ridicata, si le-a prezentat cateva dintre noile oportunitati pe care le au la dispozitie producatorii de ziare. Topicurile cheie aflate pe agenda discutiilor s-au axat pe imbunatatirea utilizarii tehnologiilor de imprimare si a sistemelor de finisare folosite pentru productia produselor semi-comerciale si a celor publicitare, cu referire la metodele de inserare a cardurilor si al inserturilor semi-adezive.

André Chanez, Sales Manager la Muller Martini, le-a dezvaluit invitatilor cum pot fi folosite sistemele de taiere, brosare si coasere cu sarma prin mijloc NewsTrim/NewsStitch de la Muller Martini, pentru producerea revistelor tiparite pe hartie de ziar. Discutiile care au urmat prezentarii, le-a intarit organizatorilor convingerea ca participantii la conferinta au fost deosebit impresionati de optiunile pentru productia de ziar si coasere cu sarma in stransa combinatie cu copertele de inalta calitate, liperea cardurilor sau a inserturilor de diferite tipuri.

Participantii au fost in masura sa vada modul in care interactioneaza teoria cu practica, avand oportunitatea sa vada un echipament ProLiner in actiune pe parcursul vizitei la editura ziarului danez Erritsø Tryk A/S si la Fynske Medier, tipografia care tipareste aceasta publicatie. Cu aceasta ocazie au putut fi vazute in productie cele mai noi echipamente NewsStitch/NewsTrim de la Muller Martini.

Directorii executivi ai celor doua companii daneze amintite, Gert Nielsen (Erritsø Tryk A/S) si Jerk Hammelsvang (Fynske Medier) s-au numarat printre vorbitorii seminarului.

Pentru a vizualiza imaginile la scara mai mare, click pe imaginea din stanga titlului. Imaginile vor aparea in pop-up.

Legenda imaginilor

 

PI 1480 Mailroom-Tagung Danemark.jpg

Workshop-ul gazduit de Muller Martini Nordic in Danemarca a oferit o platforma ideala pentru diferiti expertii in finisarea tipografica a ziarelor si pentru a discuta despre activitatile de zi cu zi intr-o atmosfera relaxanta.

PI 1480 Mailroom-Leute.jpg

Volker Leonhardt, Marketing Manager al Muller Martini Mailroom Systems AG (dreapta) si André Chanez, Sales Manager al Muller Martini, le-a prezentat participantilor cele mai calde trenduri din piata de profil.

 

(sursa: comunicatul Muller Martini)

Similar Posts:

comments icon0 comments
0 notes
346 views
bookmark icon

Write a comment...