Default

Océ a lansat ColorWave 600 Poster Printer

• Bookmarks: 15373


Océ a lansat recent ColorWave 600 Poster Printer, un sistem de imprimare în format lat, pe bază de toner, despre care fabricantul declară că este cel mai rapid din clasa sa, fiind capabil să producă printuri la o viteză de 106 m2/oră la un nivel de calitate „Océ CristalPoint”, deja consacrat pe piață.

Conform informațiilor publicate de Océ, imprimanta se adresează producătorilor de materiale P.O.P (Point-Of-Purchase), tipografiilor offset și companiilor din domeniul retail care au nevoie de un sistem apt să reducă costurile de producție și să scurteze timpul de fabricație.

Dale Mortimer, Director de Marketing la Océ Display Graphics Systems, declara: „Campaniile P.O.P se derulează cu viteza luminii. Acestea trebuie să fie produse într-un cadru de timp mult mai scurt și să fie adaptate pentru clienți și regiuni diferite. De asemenea, furnizorii de servicii de imprimare sunt nevoiți să producă tiraje mai mici și la termene de livrare mult mai scurte. Am dezvoltat Océ ColorWave 600 Poster Printer pentru a veni în întâmpinarea nevoilor acestor furnizori de print și a retailer-ilor pe care le au pentru lucrări P.O.P mai rapide și pentru costuri operaționale mai reduse.

Dintre caracteristicile de bază ale noii mașini amintim:

Tehnologie de imprimare: Océ CrystalPoint pe bază de tonere CMYK tip TonerPearl

Rezoluție: 1.200 x 1.200 dpi

Viteză: 106 m2/oră

Lățime print: 279 – 1067 mm

Lungime print: 210 – 3.000 mm

Grosime media: 60 – 160 g/m2

Substraturi imprimabile: hârtie necretată, reciclată sau colorată, blue-back, Tyvek, filme poliester, bannere subțiri, filme autoadezive PET și multe altele.

(Sursa: Océ)

Similar Posts:

15 recommended
comments icon0 comments
0 notes
373 views
bookmark icon

Write a comment...