Default

OneVision a lansat Amendo Perfect Skin, un modul de coreție automată a tonurilor de piele

• Bookmarks: 18438


Dezvoltatorul german de aplicații software OneVision a lansat recent o nouă versiune a Amendo, un program de îmbunătățire automatizată a calității imaginilor adresat companiilor din sectorul tipografic și editorial. Noua versiune a platformei Amendo vine cu o interfață grafică îmbunătățită, oferă noi opțiuni de manipulare a extensiilor fișierelor, fiind concepută să suporte și formatele de documente de tip PNG și RAW.

Una dintre noile funcțiile adăugate aplicației Amendo de către OneVision care merită o atenție specială este modul Amendo Perfect Skin. Noua funcție acționează după o sofisticată metodologie de procesare: o nouă tehnică de detecție a fețelor este utilizată pentru a recunoaște chipurile, a le analiza tonurile de piele și pentru a efectua orice corecție necesară prin care să fie obținută „fața perfectă” – toate operațiunile de procesare fiind făcute fără a influența celelalte caracteristici ale imaginii. Ca rezultat, tonurile de piele vor arăta foarte natural și realistic, calitatea generală a fotografiei fiind în mod considerabil îmbunătățită.

OneVision a îmbunătățit și alte funcții ale aplicației Amendo, cum ar fi instrumentul de control al detaliilor din zonele luminoase și din cele de umbră a imaginii, care acum poate acționa doar asupra zonelor în sferturi de ton, respectiv asupra celor cu tonuri terțiare.

Producătorul german a adăugat programului un instrument care le permite utilizatorilor Amendo să vizualizeze imaginile CMYK sau pe cele în tonuri de gri simulând culoarea hârtiei, precum și un update la funcția de control a valoriilor maxime/minime a punctelor care formează imaginea, oferindu-i operatorului opțiunea de a aplica valori minime doar asupra punctelor din zona de contur și de a păstra detaliile în zonele din centrul imaginii.

(Sursă: OneVision Software AG)

Similar Posts:

18 recommended
comments icon0 comments
0 notes
438 views
bookmark icon

Write a comment...