Stiri

Peste 50 de sesiuni tehnice în drupa cube.

• Bookmarks: 81154


Indiferent dacă doriți să aflați despre megatendințele din afacerile internaționale, inovațiile în ambalarea inteligentă sau strategiile pentru economia circulară, o veți găsi la cubul drupa, unde liderii industriei vor prezenta și discuta viitorul de imprimare și ambalare precum și tendințele care o afectează. Cu peste 50 de sesiuni, cubul drupa este forumul central al conferinței la drupa 2024, care are loc între 28 mai și 7 iunie la Düsseldorf.
Cubul se deschide în prima zi a târgului, la ora 11.15, cu un discurs susținut de Vicky Pryce, un respectat analist economic internațional. Ea va examina tendințele economice globale și previziunile viitoare. Ea va oferi perspective asupra provocărilor și oportunităților economice cu care ne confruntăm și va discuta despre modul în care companiile de toate dimensiunile pot rămâne adaptabile și pot dezvolta și menține o mentalitate de creștere în vremuri incerte. Vicky este consilier economic șef la renumitul Centru pentru Economie și Cercetare în Afaceri (CEBR) și profesor la BCU și King’s College din Londra.
Dacă căutați informații despre dezvoltarea și gestionarea afacerii, sesiunile Business Booster din cub sunt un “must attend”. Prezentarea domnului Ogawa, președinte și CEO al Epson, despre industria de imprimare în era digitală este așteptată cu nerăbdare. În cub, Ogawa va oferi perspectivele sale unice asupra prezentului și viitorului industriei, va vorbi despre importanța crescândă a soluțiilor durabile; el va descrie modul în care cultura, istoria și mentalitatea Epson se află în fruntea următoarei revoluții tipărite.
Noile standarde industriale în automatizare sunt tema centrală pentru Gershon Alon, Head of Software Solutions, HP Indigo. În cub, Alon vorbește despre viitorul producției automate de imprimare. Cu procese complexe, care necesită multă muncă, capacitate limitată și termene lungi de livrare, Alon va aborda necesitatea automatizării întregii linii de producție dincolo de presă. Accentul va fi pus pe strategii pentru crearea de rețele eficiente și construirea de parteneriate în industria tipografică pentru succesul reciproc viitor.
În cadrul sesiunilor de economie circulară / sustenabilitate ale cubului, experții vor oferi sfaturi practice și practice cu privire la cea mai mare problemă a vremurilor noastre. În prima zi, de exemplu, Mark Fabisch (Bertelsmann), Lisa Faratro (CPI) și Beatrice Klose (Intergraf) vor discuta despre modul cel mai bun de calculare a amprentei de carbon a produselor tipărite.
Dr. Vroni Walter, Head of Innovation and Applications la Epple Druckfarben, va aprofunda subiectul cernelurilor de imprimare sustenabile. Dr. Peter Wülfert de la Sun Chemical și Dr. Evert Delbanco de la Siegwerk Druckfarben vor oferi o imagine de ansamblu asupra reglementărilor globale pentru cernelurile tipografice de pe materialele care intră în contact cu alimentele (FCM) și vor explica modul în care lucrează pentru a asigura siguranța la imprimarea ambalajelor alimentare.
Programul cubului drupa oferă o zi întreagă de conținut în limba engleză în toate zilele târgului – cu excepția duminicii. Pe 2 iunie va avea loc conferința în limba germană “Change your Media World”, organizată de f:mp, asociația germană pentru producție media.

Similar Posts:

81 recommended
comments icon0 comments
0 notes
154 views
bookmark icon

Write a comment...