Eveniment

Târg dedicat echipamentelor de imprimare la Dusseldorf

• Bookmarks: 25 • Comments: 2494


Evenimentul Advanced Functional Printing 2011 va avea loc în perioada 10-11 martie anul curent, concomitent cu simpozionul Membrane Switch, în Dusseldorf, Germania. Show-ul se adresează unei audienţe internaţionale, toate sesiunile fiind ţinute în engleză şi în germană.

Advanced Functional Printing le va oferi celor din domeniul imprimării o serie de prezentări ale experţilor din industrie, în care vor fi incluse cele mai bune practici din domeniu, precum şi o valoroasă incursiune în cele mai noi tehnologii disponibile.

În acelaşi timp vor avea loc prezentări legate de foliile de transfer, care le vor oferi furnizorilor de servicii de imprimare şi producătorilor informaţii despre ultimele tehnologii utilizate pentru acest segment de nişă, precum şi pentru partea de producţie grafică industrială.

Programul conferinţei include şi o expoziţie dedicată producătorilor de echipamente şi consumabile din domeniu. Companiile care sunt interesate să participe la eveniment cu o suprafaţă de lucru se mai pot înregistra pe site-ul oficial al evenimentului.

Cele două conferinţe sunt organizate de ESMA, o asociaţie a producătorilor europeni de echipamente şi consumabile dedicate industriei de imprimare şi va fi sponsorizată de revista Specialist Printing Worldwide.

Pentru a afla mai multe informaţii, vizitaţi site-urile: http://www.advancedfunctionalprinting.org şi http://www.membrane-switch.org .

Similar Posts:

25 recommended
comments icon2 comments
2 notes
494 views
bookmark icon

2 thoughts on “Târg dedicat echipamentelor de imprimare la Dusseldorf

    Write a comment...

    Oldest
    Newest
    Most Upvoted