Eveniment

Viscom Dusseldorf – un târg (inter)activ

• Bookmarks: 19516


Printre expozanţi şi concursuri, Viscom Dusseldorf 2011 a inclus şi “Premiile pentru Cele mai Bune Practici în Semnalistică Digitală”. Dintre companiile din domeniu nominalizate s-a remarcat 3-d-berlin vr solution, care a realizat un sistem interactiv pentru Universitatea din Berlin, pentru a-i ajuta pe utilizatori să caute departamente, personalul sau camerele în 10 limbi diferite.

De asemenea, juriul a analizat şi sistemul de administrare a comenzilor pentru mâncare, pe bază de touchscreen, realizat de Scala pentru lanţul de restaurante Holyfields.

Ediţia germană din această toamnă a târgului Viscom a reunit designeri din domeniu, precum şi companii implicate în etapele procesului de producţie a elementelor de semnalistică. “Târgul îi determină pe cei implicaţi să elibereze toate fanteziile creative; tocmai asta îl face interesant atât pentru vizitatori, cât şi pentru persoanele creative din agenţiile de publicitate”, a declarat Hans-Joachim Erbel, directorul executiv al companiei organizatoare, Reed Exhibitions Deutschland.

Tot pe durata desfăşurării evenimentului a avut loc şi decernarea premiilor, acordate pentru aplicații din 5 categorii diferite: semnalistică, imprimare de format mare, BTL, decorarea textilelor şi software. Pentru a stabili câştigătorii, juriul a evaluat 13 tipuri diferite de exponate de la Viscom, începând cu media digitale și continuând cu diplay-uri pentru raft, ambalaje sau display-uri suspendate. Târgul, dar şi competiţia au avut loc în perioada 13-15 octombrie 2011 în Dusseldorf.

Următoarea ediţie a târgului Viscom Germania se va desfăşura în Frankfurt, între 25 şi 27 octombrie 2012.

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
516 views
bookmark icon

Write a comment...