Tehnic

Ediţiile din 2010 ale târgului Viscom au înregistrat creşteri ale numărului de vizitatori

• Bookmarks: 14448


Expoziţia Viscom Italia 2010 a înregistrat o creştere cu 3% a numărului de vizitatori faţă de cea din 2009, în timp de ediţia omologă din Frankfurt a avut cu 10% mai mulţi vizitatori decât cea precedentă.

Târgul Viscom Italia , care a avut loc la finele anului 2010, a reunit 500 de furnizori de la nivel internaţional, care şi-au prezentat produsele noi, aplicaţiile şi tehnologiile unui număr de 20.600 de vizitatori specializaţi.

Suntem foarte mulţumiţi de rezultatele obţinute în urma ediţiei din acest an, deoarece am înregistrat o creştere cu 3% a numărului de vizitatori, comparativ cu anul 2009. Mai mult de atât, am observat entuziasmul şi implicarea expozanţilor şi a vizitatorilor, care sunt determinaţi să învingă criza şi să facă afacerile să meargă bine din nou ”, a declarat Paola Sarco, managerul expoziţiei Viscom Italia.

În rândul vizitatorilor a avut succes concursul “Wrap The World Around You”, la care au participat 35 de persoane. Aceştia s-au întrecut în decorarea unei maşini, iar concursul a fost câştigat de un participant din Danemarca.

Ediţia din acest a expoziţiei va avea loc în perioada 3-5 noiembrie 2011. Informaţii despre aceste eveniment puteţi găsi accesând site-ul : http://www.visualcommunication.it.

De asemenea, manifestarea Viscom Frankfurt din 2010 a avut un număr de 11.660 de vizitatori , cu circa 10% mai mult faţă de ediţia precedentă, care a avut loc în 2008. “Povestea succesului Viscom se transformă din ce în ce mai mult într-un success în serie”, a declarat Hans-Joachim Erbel, managing director în cadrul companiei organizatoare, Reed Exhibitions Deutschland GmbH.

Ediţia din Germania a Viscom reuneşte comunitatea vizuală internaţională, începând de la producătorii de semne publicitare şi până la semnalizarea digitală, prezentând tehnologiile inovative din domeniu. Târgul este organizat din doi în doi ani şi reuneşte companii care activează pe piaţa de profil, precum şi specialişti din domeniu.

Petra Lassahn, directorul evenimentului Viscom Frankfurt, a declarat că la ediţia din 2010 se observă o creştere de 70% a numărului de vizitatori faţă de cea care a avut loc în 2006, când au fost înregistraţi 6.715 vizitatori. Totodată aceasta a precizat că, în ciuda crizei, manifestarea a adunat cu circa 78% mai mulţi expozanţi faţă de 2006, când au participat 171 de reprezentanţi ai industriei.

­

Următoarea ediţie a Viscom va avea loc între 13 şi 15 octombrie 2011 în Düsseldorf, Germania. Mai multe informaţii despre acest eveniment puteţi găsi la adresa : http://www.viscom-messe.com.

]]>

Similar Posts:

14 recommended
comments icon0 comments
0 notes
448 views
bookmark icon

Write a comment...