Eveniment

Print-ul ca un proces ingineresc

• Bookmarks: 30785


Galerie foto eveniment:

Bogdan Vasilescu: 3275 miliarde de metri pătrați este suprafața care este imprimată în fiecare an în lume

Managerul Grup Transilvae face o expunere a portofoliului de echipamente Hewlett Packard și o scurtă trecere în revistă a tehnologiei latex

Bogdan Vasilescu: “În acest moment, echipamentele large format pe care le distribuim acoperă 53% din echipamentele instalate în România”

Bogdan Vasilescu: “Printul trebuie să fie un proces controlat”

13:15 A început expunerea lui Bogdan Vasilescu, general manager Grup Transilvae: Digital & Analogue Print your Future

Liliana Golan: “Avem un parteneriat cu Grappo și producem cerneala pentru ei, dar producem în regim OEM pentru mai mulți fabricanți de mașini. Cerneala este compatibilă cu diferite tipuri de capete care există acum pe piață”

Liliana Golan:“Prima cerneală UV a fost produsă și comericlaizată în 1975. Azi, mai mult de 80% din cerneala pe care o producem este UV”

Conferința Lilianei Golan a pus accentul pe tehnologiile de imprimare a sticlei.”Suntem siguri că cerneala organică oferă posibilitățile cele mai bune de a găsi soluții noi pentru realizarea unor design-uri și aplicații extraordinare în domeniul imprimării sticlei și a altor suporturi rigide”

11:41: Liliana Golan, sales manager la Encre Dubuit din Franța urmează să susțină o prezentare despre imprimarea sticlei prin metode UV

“Din care categorie faceți parte?” este întrebarea cu care își închide Peter Kiddel discursul.

Peter Kiddell: “Cred că există trei tipuri de oameni: oameni care fac ca lucrurile să se întâmple, oameni care privesc cum se întâmplă lucruirle, iar, în final, sunt cei care se întreabă: ce s-a întâmplat?”

“Un display digital de 1.92m x 1/08m costă aproximativ 1800 de euro. Îl vedeți prin din ce în ce mai multe locuri.”

“Un e-book reader costă 250 euro și poate stoca până la 1500 de cărți”

Peter Kiddell, despre aplicații noi și utile ale cernelurilor și ale imprimării: cerneluri care avertizează dacă un produs a fost recongelat; cerneluri magnetice, cerneluri cu efect tactil sau luminescente sau cerneluri care, expuse la umiditate, se colorează.

Anul viitor, expoziția FESPA va avea loc la Londra. Numărul spațiilor expoziționale, in acest moment, este aproape de sold-out.

Atunci când vorbim de mașini de imprimare de format mare din categoria celor importante, nu putem vorbi despre mașini bune sau proaste. Toate sunt extraordinare.

Viteza nu este neapărat apanajul tehnologiilor digitale, povestește Kiddel despre o companie din Viena, care are un echipament serigrafic capabil să imprime 2300 mp/oră și care a costat 900.000 euro. In comparație un echipament digital care imprimă cu 600 mp/oră, costă 1.5 miloaane de euro

Kiddell încearcă o comparație relevantă pentru a rezolva dilema alegerii între print digital și print analog:

“Oamenii au nevoie să știe cât este ceasul. Ei nu întreabă cât este ceasul digital sau cât este ceasul analogic”

Clienții dvs au nevoie și vor avea nevoie întotdeauna de print. Important este care este metoda cea mai profitabilă pentru aplicația respectivă

“Peste douazeci de ani, acest scaun va fi reprodus printr-o tehnologie de imprimare”

Peter Kiddel: “Indiferent de care este natura serviciilor de imprimare pe care le furnizați, dvs nu vindeți un produs sau un serviciu, le oferiți clienților dvs o experiență”

Peter Kiddell: Indiferent de tehnica de imprimare, cel mai important aspect al imprimării este legat de modul în care aderă cerneala la suprafața imprimată

Peter Kiddell: “Printul poate reproduce o imagine, ceea ce nu înseamnă a copia.”

“Does print have a future?” este întrebarea pe care Peter Kiddell a pus-o cu un ton retoric, pentru ca tot el să răspundă fără echivoc: “Yes, yes, yes”

Peter Kiddell: “Piața de print din UK este estimată la 2.3 miliarde de euro, iar membrii FESPA asigură aproape jumătate din acest volum”

Peter Kiddell, managing director of PDS International și președintele FESPA UK, a implementat un sistem de e-learning pentru tehnici serigrafice, iar acum lucrează la versiunea acestuia pentru imprimarea digitală.

Update, 10:40: Începe prima sesiune susținută de Peter Kiddell – How analog &digital works together

Update, 10:30 Gyorgy Kovacs, preşedinte FESPA:“I ask you to kill the speakers with your questions” a încheiat președintele FESPA discursul introductiv

Update, 10:25 Gyorgy Kovacs, preşedinte FESPA:“Cred că acest tip de evenimente sunt foarte utile celor care activează în acest domeniu. Organizând aceste evenimnete suntem în contact cu consultanți foarte buni cum este, de exemplu, Peter Kiddell sau reprezentanți ai furnizorilor cum este Liliana Golan ale căror prezentări le veți urmări azi”

Update, 10:15: Conferința a început. Marius Codîrlă, președintele ARSITD, deschide lucrările Conferinței, amintind că azi, 20 aprilie, ziua în care are loc a doua conferință organizată de ARSITD în România, s-a născut Adolf Hitler (în 1889), a murit Ana Cumpănaș, celebra parteneră a lui John Dilinger, iar acum 40 de ani, misiunea Appolo 16 a aselenizat

Astăzi, 20 aprilie, are loc la Hotel Parliament, în București, conferința cu titlul “Printul ca proces ingineresc”, eveniment organizat de Asociaţia de Imprimerie Serigrafică, Tampografică şi Digitală (ARSIT), cu sprijinul FESPA şi Euroexpo. Conferința internațională “Printul ca un proces ingineresc” este al doilea eveniment de acest gen organizat de Asociatia Romana de Serigrafie, Tampografie si Print Digital, după conferința “Printul Digital si Serigrafia, o combinație pentru viitor” organizat pe 29 ianuarie 2010.

Peter Kiddell, expert şi consultant PDS International Ltd., şi Gyorgy Kovacs, preşedinte FESPA, sunt key-speaker-ii de la eveniment, iar printre temele abordate se numără:

  • aplicarea tehnicilor variate de printare în industrie;
  • tehnologia tratării şi uscării în procesul de imprimare;
  • print-ul digital şi serigrafia în industria high-tech;
  • bunele practici ecologice duc la creşterea profitabilităţii;
  • imprimarea UV în industria sticlei;
  • analog + digital – Print your future.

Programul conferinţei:
Primire şi înregistrare participanţi: 9.30 – 10.00

Partea I: 10.00 – 12.00
• Opening speech – Marius Codirla & Gyorgy Kovacs Video presentation: FESPA corporate
• How analog &digital works together – Peter Kiddell
• The challenge of UV screen printing in glass industry- Liliana Golan

Coffee break: 12.00 – 12.30

Partea I: 12:30 – 13.00
• Drying and curing technology – Peter Kiddell
• Digital & Analogue Print your Future – Bogdan Vasilescu

Pauza de prânz: 13.00 – 14:00

Partea II: 14.00 – 16.30
• Tiparul digital nu este o modă. Este o soluţie. CEA MAI BUNĂ! – Gyorgy Kovacs & Florin Laptes
• Best environmental practice improves profitability – Peter Kiddell
• FESPA Environmental Video

Sesiune de Q&A – Peter Kiddell & Gyorgy Kovacs
Closing speech – Gyorgy Kovacs & Marius Codirla

Networking:17.00–18.00

Similar Posts:

30 recommended
comments icon0 comments
0 notes
785 views
bookmark icon

Write a comment...