Default

QuarkXPress 9 și-a tras cele mai importante premii la Macworld Awards 2011

• Bookmarks: 15468


Quark a anunțat câștigarea de către ultima versiune a programului său emblematic, QuarkXPress 9, a două premii la ediția din 2011 a Premiilor Macworld UK, eveniment organizat la Londra pe 16 iunie 2011. Cele două importante premii câștigate de programul de tehnoredactare dezvoltat de Quark sunt „Best Creative Design Software of the Year 2011” și „Macworld Grand Prix” – ca recunoștere specială pentru cea mai bună aplicație software câștigătoare a întregului eveniment.

Aflat la cea de-a 16-a ediție, Macworld Awards UK este o competiție care acordă recunoștere internațională produselor și vânzătorilor Now care au avut o contribuție semnificativă pe parcursul întregului an. Câștigătorii sunt aleși de către echipa editorială a revistei Macworld și de către „armata” de cititori entuziaști ai acestei publicații. Etapa nominalizărilor pentru categoria „Best Creative Design Software” a inclus produse precum: Autodesk Maya, Filter Forge 2.0, onOne`s Perfect Photo Suite 5.5 și Adobe`s InDesign CS5.5. Pentru cel mai important premiu al competiției – Grand Prix -, în finală au concurat produsele Apple iPad, Microsoft Office pentru Mac 2011 și Skype 3.0.

Karen Haslam, editorul Macworld, a declarat: „QuarkXPress 9 a adăugat câteva funcții inovative și câteva instrumente sofisticate de care vor beneficia toți designerii în lipsă acută de timp. Am fost deosebit de impresionați de modul în care funcția ePub export a aplicației răspunde provocării de a converti tiparul clasic în format digital”.

Gavin Drake, vicepreședinte de marketing al Quark, spunea după eveniment: „Am fost încântați să câștigăm nu unul, ci două premii Macworld de către QuarkXPress 9. Opinia echipei editoriale a Macworld și cea a cititorilor revistei sunt cele pentru care am avut și avem un adânc respect. QuarkXPress 9 a fost lansat într-o piață foarte dinamică, marcată de schimbările rapide de ritm care au loc în segmentul tehnoredactării digitale – în special ca urmare a apariției iPad-ului. Prin urmare, o contribuție semnificativă le revine echipelor de proiectare și management de produs de la Quark pentru munca de inovare continuă pe care au depusă pentru a răspunde nevoilor evoluate ale consumatorilor noștri și pentru a stabili o poziție de lider în tehnoredactarea digitală. Sincer, nu mă puteam gândi la un mod mai potrivit în care Quark să sărbătorească cei 30 de ani în care a revoluționat tehnoredactarea”.

În timp ce versiunea 9 a aplicației QuarkXPress este disponibilă pentru cumpărare, Quark oferă, de asemenea, un pachet gratuit și complet funcțional al programului, pentru a fi testat timp de 30 de zile de către utilizatorii care doresc să experimenteze noile funcții de tehnoredactare digitală și automatizare bazată pe design. Pentru a descărca pachetul de test gratuit al aplicației QuarkXPress 9, vizitați http://www.quark.com/products/quarkxpress/test_drive.aspx

Prețul programului QuarkXpress 9 anunțat de Quark este același ca și cel al costului upgrade-ului și versiunii complete a QuarkXPress 8. Upgrade-ul costă 299 $ iar varianta completă 799 $. Detalii despre prețul QuarkXpress 9 valabil în România pot fi obținute de la distribuitorii locali autorizați.

Instalarea aplicației QuarkXPress 9 pe computere Apple necesită folosirea unui sistem de operare Mac OS 10.5.8 (Leopard), Mac OS 10.6.4 (Snow Leopard) sau a unei versiuni mai noi, procesor Mac Intel, precum și un minim de 1 GB RAM și 2 GB de spațiu liber pe hard-disk. Pentru computerele operate prin Windows, programul are nevoie de un sistem Windows XP (Service Pack 2 sau 3), Windows Vista 1.0 sau Windows 7 și Microsoft .NET Framework 3.5 SP1, precum și de un minim de 1 GB RAM și 1 GB de spațiu pe hard-disk.

(Sursă: Quark)

Similar Posts:

15 recommended
comments icon0 comments
0 notes
468 views
bookmark icon

Write a comment...