Default

România va avea pavilion naţional la interpack 2011

• Bookmarks: 26478


Conform declaraţiilor doamnei Anca Murar, reprezentantul Messe Düsseldorf în România, din partea ţării noastre vor participa la expoziţia interpack organizată în Germania în perioada 12 – 18 mai un număr de 12 agenţi economici din sectorul maselor plastice şi al producţiei tipografice. Ediţia din acest an a expoziţiei vine şi cu o premieră, România având la această ediţie un pavilion naţional, ca urmare a includerii interpack 2011 în lista manifestărilor cu susţinere financiară din Bugetul de Stat, ca o componentă a programului pentru promovarea exporturilor. Din informaţiile puse la dispoziţie de Messe Düsseldorf, lista companiilor care expun la interpack în pavilionul naţional sunt:

– Carpatgraf (Sfântu Gheorghe, județul Covasna);

– Construteam VRL (Bacău);

– Disz Tipo (Săcele, judeţul Braşov);

– Glia Trading (Piteşti);

– Motor AG (Piteşti);

– Romcarbon (Buzău);

– Sufitech (Săcele, județul Braşov);

– Total Commercial Management (Buzău).

Înscrierea şi selecția companiilor româneşti care participă la interpack prin programul guvernamental pentru promovarea exporturilor s-au făcut în conformitate cu criteriile de eligibilitate impuse de instituţiile abilitate, acţiunea fiind promovată şi susţinută încă de anul trecut de către ASPAPLAST (Asociaţia Patronală a Prelucrătorilor de Mase Plastice din România) şi de ATT (Asociația Tipografilor „Transilvania”) în colaborare cu reprezentantul Messe Düsseldorf în România.

Alături de companiile care expun în standul de grup se află şi patru producători din sectorul maselor plastice care participă individual la interpack, acestea fiind:

– British Foam Group (Petreşti, judeţul Dâmboviţa);

– Conterra (Focşani);

– Innova Plastics (Smeura, judeţul Argeş);

– Malvina Com Impex (Pantelimon, Ilfov).

Este de amintit faptul că firma Conterra SA din Focşani, producător specializat în fabricarea şi comercializarea ambalajelor din ţesătură de polipropilenă, participă la târgul interpack pentru a patra oară consecutiv.

Suprafaţa totală a spaţiului ocupat de expozanţii români la Interpack este de 170 m2, dintre care aproximativ 80 m2 sunt destinaţi construcţiei standului naţional. De organizarea standului naţional se va ocupa firma Construteam VRL din Bacău.

Interpack este unul dintre cele mai mari târguri din lume pe domeniul ambalajelor şi tehnologiilor de ambalare şi are loc din trei în trei ani la Düsseldorf, evenimentul fiind organizat de Messe Düsseldorf (organizatorul expoziţiei drupa).

Print Magazin va realiza un amplu reportaj despre activitatea expozanților români la interpack, materialul urmând a fi publicat la începutul lunii iunie 2011.

(Sursă: Messe Düsseldorf)

Similar Posts:

26 recommended
comments icon0 comments
0 notes
478 views
bookmark icon

Write a comment...