Default

Aproape jumătate din masele plastice ajung în packaging

• Bookmarks: 27526


40% din toată producția de mase plastice este folosită în industria ambalajelor. Aceasta este ideea cea mai importantă pentru furnizorii români de soluții de packaging enunțată de organizatorii târgului K 2013, Messe Düsseldorf. Veniți la București să promoveze un eveniment în care se vorbește foarte mult despre masele plastice și cauciuc, reprezentanții Messe nu puteau să nu ne atragă atenția cu aceste date statistice.

Reprezentanții Messe Düsseldorf i-au invitat pe români din nou să afle ce târg le pregătește puternica organizație germană în acest an. Între 16 și 23 octombrie, companiile și asociațiile de profil din România sunt așteptate la K 2013, cel mai important eveniment expozițional din domeniul materialelor plastice și al cauciucului și al aplicațiilor pentru acestea. Gazdele întâlnirii au fost doamna Anca Murar, reprezentant Messe Düsseldorf în România, și domnii Karsten M. Houf, Account Manager K 2013, și Thorsten Kühmann, membru al Consiliului K 2013 în cadrul Messe Düsseldorf GmbH.

Domnul Thorsten Kühmann a prezentat în cadrul întâlnirii o statistică foarte interesantă: „Până în anul 2016, consumul global de materiale plastice va crește cu câte 4% anual. Pe termen mediu, potrivit unui studiu al PlasticsEurope, este de așteptat o reconfigurare a piețelor în regiunea Asia-Pacific, pentru că statele din regiune au ritmuri de creștere economică considerabile. De exemplu, pentru intervalul 2011-2016, acestea sunt estimate la aproximativ 5,5% (cu 2 până la 3 puncte procentuale peste media la nivel mondial). Este de așteptat ca și capacitățile de producție să urmeze tiparul de evoluție a pieței”.

                                                                                                                

Articolul integral îl puteți citi în ediția tipărită a revistei Print Magazin numărul 41.

Similar Posts:

27 recommended
comments icon0 comments
0 notes
526 views
bookmark icon

Write a comment...