Stiri

RR Donnelley renunță la fuziunea cu Xerox

• Bookmarks: 221030


 Negocierile celor doi giganți din industria de print au eșuat, Xerox respingând încercarea de a fuziona cu cea mai mare companie de print din lume, RR Donnelley, ca urmare a speculațiilor care s-au făcut la nivel mondial cu privire la o înțelegere făcută de cei doi jucători din piață. Anunțul de fuzionare a celor două companii a adus o perturbare majoră industriei de print la nivel mondial, creând tensiune între furnizorii de print și presă.

Potrivit rapoartelor din SUA, consiliul consultativ Xerox a evaluat propunerea RR Donnelley, înainte de a spune în cele din urmă că nu sunt interesați. Discuțiile dintre cele două companii au început în momentul în care Xerox și-a dezvăluit intenția de se divide în două companii separate. Partea care se ocupă de tehnologia de documente, în valoare de 11 miliarde de dolari, urma să rămână sub denumirea de Xerox, iar partea de afacere care se ocupă de procesele de externalizare și care valorează circa 7 miliarde de dolari, să fie redenumită Conduent.

RR Donnelley a înregistrat vânzări de 11 miliarde de dolari anul trecut, iar acțiunile sale au crescut la bursă cu 12%, ca urmare zvonurilor privind fuziunea cu Xerox. De asemenea, reprezentanții companiei au dezvăluit că intenționează, într-un viitor apropiat, să se împartă în trei societăți cotate la bursă.

Similar Posts:

22 recommended
comments icon0 comments
0 notes
1030 views
bookmark icon

Write a comment...