Default

Ryobi 785E, o nouă maşină offset format B2, în 5 culori

• Bookmarks: 20538


Producătorul japonez de maşini tipar offset Ryobi a făcut anunţul de lansare a unei noi prese în 5 culori, ca o nouă linie de maşini din gama de formate B2. Noul model va fi expus la expoziţia Ipex 2010 de la Birmingham, desfăşurată între 18 – 25 mai.

Conform comunicatului Ryobi, model nou lansat vine în întâmpinarea problemelor tipografilor care, pe fondul unei pieţe foarte competitive, sunt nevoiţi să reducă costurile de producţie, dar în acelaşi timp să le ofere clienţilor servicii superioare de tipărire color. Pentru a face faţă unui asemenea mediu competiţional sever, tipografiile au nevoie să instaleze cu minimum de investiţii, prese de tipar offset cu mai multe grupuri de tipar, ale căror principale atribute sunt profitabilitatea superioară şi înalta funcţionalitate.

Pentru a veni în întâmpinarea acestor nevoi, Ryobi a dezvoltat o serie de maşini offset în format B2, compacte şi accesibile ca preţ, echipamente reunite sub umbrela seriei Ryobi 780E. Configuraţia acestora include modele de la 2 culori la cele în 4 culori cu perfector. Din punctul de vederea al tipografilor, aceste prese de tipar offset îndeplinesc cu brio nevoia de scurtare a timpului de producţie, calitatea înaltă şi preţul scăzut al tiparului.

Având la bază performanţa superioară a seriei 780E, specialiştii Ryobi au dezvoltat de curând noul model 785E în 5 culori. Un echipament care permite obţinerea unei arii extinse de aplicaţii şi care adaugă valoare tiparului, prin introducerea opţiunii de culoare specială sau pentru lacul de supra-tipar destinat protecţiei suprafeţei.

Oferind o suprafaţă imprimabilă de 765 x 545 mm (765 x 580 mm la varianta XL), Ryobi 785E poate tipări o gamă largă de aplicaţii grafice. Maşina foloseşte o configuraţie de tip satelit a arajamentului cilindrilor, format dintr-un cilindru de impresie cu diametru dublu şi cilindri de transfer cu diametru dublu şi triplu. Alte importante dotări ale maşinii care fac parte din spectrul tehnologiilor Ryobi sunt: “Semi-RPC” – Sistemul semi-automat de Schimbare a Plăcilor, Ryobi PCS-K – Sistemul de Control al Imprimării, Programul de Control a Cerneluirii şi multe altele. În acelaşi timp, Ryobi 785E poate fi echipată opţional cu un sistem LED-UV, recunoscut ca ecologic, dar mai ales ca având un randament energetic foarte bun.

Ryobi va dispune la Ipex de un stand de 462 m2 în Hala 6 C560, unde va expune următoarele modele de maşini:

– Ryobi 925 cu LED UV;

– Ryobi 755 cu grup de lăcuire specială;

– Ryobi 525 GE;

– Ryobi 785 E.

Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
538 views
bookmark icon

Write a comment...