Stiri

Sun Chemical a finalizat preluarea afacerii de cerneală pentru rotogravură a pieței europene deținută de Flint Group

• Bookmarks: 23506


 

Achiziția, anunțată pentru prima dată în luna august, a fost aprobată de către autoritățile de reglementare din Germania pe data de 7 septembrie 2016. În conformitate cu termenii acordului, Sun Chemical va prelua de la Flint Group toate produsele, inventarul și tehnologia businessului de cerneală pentru rotogravură ,a editarii publicațiilor de pe piața europeană.

„Acum, odată cu finalizarea achiziției, colaborăm cu Flint Group pentru a oferi o tranziție lină și fără întreruperi operațiunilor, astfel încât clienții să rămână pe deplin susținuți la un nivel ridicat în ceea ce privește calitatea și serviciul pentru asistență clienți”, a declarat Felipe Mellado, director de marketing și membru al Consiliului de Administrație Sun Chemical.

Reprezentanții companiei au spus că nu se intenționează preluarea bazei de personal din Frankfurt a Flint Group, deși Felipe Mellado a declarat în presă, cu ceva vreme în urmă, că societatea va evalua necesitatea ca, după ce va fi preluat controlul deplin al afacerii, personalul cu potențial tehnic să fie transferat în stafful noii companii.

Între timp, Flint Group își continuă strategia de concentrare pe operațiunile sale de bază în web offset. În luna iunie 2016, producătorul mondial de consumabile și echipamente de imprimare a finalizat achiziționarea Heatset and Newsink, lina de produse de business deținută de Siegwerk Druckfarben.

Sun Chemical este deținută de grupul DIC, cu sediul central în Japonia, care produce cerneluri tipografice și consumabile, pigmenți, polimeri, compuși lichizi, compuși solizi și materiale de aplicare. Grupul are vânzări anuale de peste 7,5 miliarde de dolari și peste 20.000 de angajați în întreaga lume.

Similar Posts:

23 recommended
comments icon0 comments
0 notes
506 views
bookmark icon

Write a comment...