Stiri

Te duci la Soluții de Afaceri Creative și pleci cu un sac de idei!

• Bookmarks: 20556


În cadrul primei ediții a evenimentului „Soluții de Afaceri Creative” ai șansa de a descoperi puntea de legătură dintre finanțare, producție, tehnologie, soluții personalizate și semnalistică indoor/outdoor. Ești pregătit pentru inovație și impactul acesteia asupra afacerilor? Deții informațiile și cunoștințele necesare pentru a întâmpina nevoile clienților tăi? Dacă nu, trebuie să participi la acest eveniment care va avea loc pe data de 7 mai 2015 la Hotel Kronwell din Brașov. El se adresează directorilor generali, directorilor financiari, directorilor HR, directorilor/agenților de vânzări și directorilor de marketing.

În plus, acest eveniment este pentru tine mai ales dacă răspunzi afirmativ la următoarele întrebări:
– Vrei să obții fonduri pentru dezvoltarea afacerii tale sau pentru inițierea unei noi afaceri?
– Ești interesat să afli informații despre afaceri la cheie?
– Vrei să știi cum să te diferențiezi de concurență cu ajutorul materialelor promoționale?
– Vrei să știi cum te poate ajuta tehnologia să transmiți profesionalism de fiecare dată când clientul intră în contact cu tine?
– Vrei să afli informații despre tehnologia de tăiere cu jet de apă și ce soluții îți oferă la problemele de care te lovești?
– Vrei să afli cum să reziști pe piață 10, 20, 30+ ani?

Evenimentul a plecat de la ideea de expoziție locală, în care organizatorii să-și prezinte produsele către participanți, dar pe parcurs s-au gândit să ofere ceva în plus printr-o conferință despre vânzări, dezvoltare, atragere de fonduri (Wise Finance Solutions are până acum 100% rată de succes în atragerea de fonduri), workshop-uri și întâlniri private, încheiate cu o sesiune de… coktail. În plus, vă vor fi puse la dispoziție mostre, cataloage și, nu în ultimul rând, premii la tombola organizată la sfârșitul evenimentului: o excursie de patru persoane în Tenerife, CD-uri de business de la Rantrop & Straton și multe alte promoționale. Dar numărul de locuri este limitat. De aceea trebuie să confirmați participarea cel târziu până pe data de 5 mai 2015. Aici găsiți toate informațiile necesare.

Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
556 views
bookmark icon

Write a comment...