Default

Un nou Meteor de la MGI

• Bookmarks: 19392


Producătorul francez de echipamente digitale de imprimare și finisare MGI Digital Graphic Technology anunţă lansarea noii sale maşini de tipar digital Meteor DP8700 XL, al cărei deput mondial va avea loc la expoziţia Graphitec, organizată la Paris în perioada 7-10 iunie 2011. Astfel, Meteor DP8700 XL se alătură familiei Meteor de printere în patru culori, concepute să imprime pe o diverse suporturi. De la lansarea acestei game, un număr apreciabil utilajele au fost instalate în întreaga lume în tipografiile comerciale, plaja de aplicații grafice fiind una foarte largă.

Noul model încorporează toate caracteristicile care au făcut din linia Meteor cea mai versatilă din domeniu, având capacitatea să producă printuri care se pretează imprimării ulterioare pe echipamente laser. Mașina poate imprima pe o gama largă de suporturi tipăribile – de la plicuri la folii de plastic – cu rezultate calitative comparabile cu cele obținute prin tipărirea offset. În plus, imprimarea pe acest echipament nu taxată pe click.

Conform comunicatului MGI, modelul Meteor DP8700 XL include şi noi funcţii, special concepute pentru a maximiza producţia și operarea mașinii, acestea fiind:

– Formatul de tipar cel mai mare, comparativ cu celelalte maşini de tipar digital similare, de până la 330 x 1020 mm;

– Calitate superioară a imprimării, maxim 3600 Dpi / 270 Lpi;

– Un RIP puternic, capabil să rasterizeze cu 20 de tipuri analogice de raster şi 5 stochastice;

– Posibilitate imprimării unei game largi de suporturi, cum ar fi: hârtie cretată sau necretată (70-350 gmp), folii de plastic (100-400 μ) și plicuri (C5, DL şi C4, cu sau fără fereastră);

– Un sistem pneumatic de alimentare de mare capacitate;

– O nouă masă de alimentare cu ghidaje laterale complet monitorizate şi automatizate, care permite un registru de 0,2 mm;

– Uscare cu infraroşu pentru îmbunătăţirea productivităţii;

– Capacitate de producție de 600.000 de pagini pe lună;

– Un sistem nou şi mai eficient de alimentare cu plicuri (opţional).

Alte proprietăţi specifice ale Meteor DP8700 XL sunt RIP-ul Fiery, de nouă generaţie, masa cu lumină încorporată şi un spectrodensitometru standard pentru o calibrarea profesională a culorilor.

Mai multe informații despre echipamentele Meteor pot fi obținute contactând firma Grup Transilvae, distribuitorul produselor MGI în România.

(Sursă: MGI)

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
392 views
bookmark icon

Write a comment...