Stiri

Ambalaje personalizate cu o mașină Heidelberg într-un magazin alimentar

• Bookmarks: 24446


O companie de produse alimentare a instalat o mașină de tipărit Heidelberg într-un magazin din sud–estul Germaniei. Cumpărătorii pot solicita oricând ambalaje personalizate, tipărite pe loc, la cerere. Mașina de tipărit utilizează tehnologia 4D Jetmaster Dimension de la Heidelberg și a fost adaptată necesităților de utilizare din cadrul magazinului Mymuesli. Este prima mașină de tipărit de acest tip instalată în interiorul unui magazin specializat în comercializarea de produse alimentare.
De opt ani, compania germană Mymuesli s-a specializat în comercializarea cerealelor bio și a reușit să-și construiască o reputație solidă pe segmentul produselor personalizate. Compania s-a remarcat prin numeroase campanii comerciale Mymuesli și a revoluționat piața cerealelor propunând 566 de miliarde de variante de posibile amestecuri de muesli, prin intermediul portalului web deținut. În ultimii ani, a deschis magazine în Germania, Austria și Elveția, clienții putând alege dintr-o varietate disponibilă la raft de 50 de amestecuri de cereale.
Din necesitatea de a-și personaliza produsele, Mymuesli a apelat la o asociere cu constructorul de mașini de tipărit Heidelberg, pentru a putea oferi ambalaje unice clienților, notează publicația Graphiline. Compania a deschis un nou magazin amplasat în cartierul Hauptstraße, din orașul Heidelberg, din sud-estul Germaniei. În acest magazin, cumpărătorii, în timp ce își aleg amestecul preferat de cereale, pot selecționa textul și imaginea care urmează să fie tipărită pe ambalaj. De asemenea, clienții pot asista la tipărirea ambalajului-cutie, cu o formă cilindrică. Mașina de tipărit Heidelberg Jetmaster Dimension este extrem de ușor de utilizat, toți cei 12 angajați ai magazinului putând să lucreze cu ea, în funcție de solicitări.

Similar Posts:

24 recommended
comments icon0 comments
0 notes
446 views
bookmark icon

Write a comment...