Eveniment

BIGPRINT România investește în PRINT GREEN

• Bookmarks: 3287


BIGPRINT ROMÂNIA este prima companie de printing în domeniul produselor tipografice dedicată comunicării vizuale din România, care investește în tehnologie alternativă şi ecologică, prin achiziționarea unei imprimante industriale care are la bază tehnologia HP Latex.

Cernelurile HP Latex vin în intâmpinarea nevoilor companiei preocupată de protejarea mediului înconjurător prin producerea unor printuri fără miros, neinflamabile, necombustibile și biodegradabile.

11018060_844036782341589_6348725766261504078_n

Spre deosebire de cernelurile eco-solvent, acestea nu necesită etichetare cu avertismente de pericol şi nu conţin poluanţi periculoşi pentru mediul înconjurător. În plus, calitatea printului este excepţională – de tip indoor, de mare rezoluție, iar durabilitatea outdoor.

BIGPRINT este prima companie din România care a achiziţionat HP Latex 3000, modelul de 3,2 metri bazat pe această tehnologie revoluţionară. Clienții media – fie ca este vorba despre agenții sau clienți direcţi – pot dezvolta idei noi şi aplicaţii respectând în acelaşi timp mesajul PRINT GREEN.

“Printul digital green şi creativitatea aplicată sunt doua direcţii de dezvoltare în care investim mult în această perioadă. Pentru noi este important, atât să avem capacitate mare de producție – în acest moment în divizia ADES (Advertisement, Decoration, Event, Sign) putem printa 70.000 mp/lună, dar să și dezvoltăm partea de display/POSM în cadrul diviziei dPOSp (display, POS, packaging), a cărei capacitate va atinge până la sfârșitul anului 40.000 mp/lună.” – Edit Santa, Director General BIGPRINT ROMÂNIA

“De aceea, investiția în tehnologia Latex a fost nu doar o necesitate, dar reprezintă şi un real avantaj într-o piaţă de print extrem de competitivă. “- a declarat Edit Santa, Director General BIGPRINT ROMÂNIA în cadrul evenimentului Open House organizat în colaborare cu Grup Transilvae și HP.

O serie de aplicații pot fi realizate cu tehnologia de ultimă generaţie HP Latex pe diferite tipuri de suport: textile, hârtie foto, backlit, tapet pentru decorarea pereților, folie magnetică și alte specialități media. O mare parte dintre materialele prezentate la eveniment fac parte din colecția COALA LFP, marcă Antalis, lider european în distribuția de hârtie, materiale de packaging și soluții de comunicare vizuală.

11659439_844036919008242_7471238401646726774_n

BIGPRINT ROMANIA, parte a grupului de firme BIGPRINT, a fost înființată în 1998, şi are ca domeniu de activitate imprimarea produselor tipo dedicate comunicării vizuale în domeniile reclamă, decorațiuni, eveniment, signalistică, precum și în spațiile pretabile la promovarea comunicării prin folosirea produselor tipo de tipul display, POS, ambalaje personalizate .

În cadrul grupului activează alte două companii – BIGPRINT HUNGARY şi BIGPRINT AUSTRIA – având o capacitate de producție la nivel de grup de 200.000 mp/lună print digital și 150.000 mp/lună print serigrafic. Cifra de afaceri a companiei prezintă o creștere dinamică de la an la an.

Investițiile în tehnologie sunt un pas firesc pentru companie, BIGPRINT ROMANIA aflându-se în acest moment pe un trend ascendent din punct de vedere al dezvoltării.

HP dezvoltă tehnologie cu impact semnificativ asupra oamenilor, companiilor, guvernelor şi societății. Având cel mai extins portofoliu de tehnologie de imprimare, sisteme personale, software, servicii şi infrastructură IT, HP oferă soluţii pentru problemele cele mai complexe ale clienților în fiecare regiune a lumii.

Grup Transilvae activează pe piaţa din România din 1991, oferind soluţii de vârf pentru industria grafică şi de tipar. Compania importă cea mai largă gamă de echipamente pentru imprimările de format mare outdoor şi indoor, inclusiv tehnologia Latex.

Similar Posts:

3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
287 views
bookmark icon

Write a comment...