Analiza

Ce spun clientii dupa o luna de la achizitia imprimantei Epson SureColor SC-S30610

• Bookmarks: 26732


Despre echipament pe scurt: noua imprimanta Epson SureColor SC-S30610 este o imprimanta care foloseste o tehnologie superioara de printare (Micro Piezo TFP) si beneficiaza de cel mai stabil sasiu din clasa sa (construit in totalitate de roboti).

epson

Foloseste 4 cartuse de cerneala (CMYK) de 700ml realizand printuri la o rezlutie maxima de 1440×1440 DPI. Noua tehnologie de optimizare a culorilor (LUT – Look Up Table) selecteaza automat combinatia optima de culori, astfel incat printul rezultat sa fie unul cost-effective, fara granulatii si la o calitate superioara.

Noua tehnologie a cernelii EcoSolvent (Epson UltraChrome GS2 cu fomula imbunatatita de galben) rezista in exterior pana la 5 ani. Mai mult de atat, este prietenoasa cu mediul si nu dauneaza sanatatii (nu contine nichel), fiind certificata de Nordic Swan.

Dacora Print recomanda aceasta imprimanta ca fiind una ieftina in exploatare, deci o varianta optima pentru companiile care nu vor sa renunte la calitate in favoarea pretului.

Printre companiile care au achizitionat acest echipament in primul an de la lansare se numara si Erka Promotions & Events, companie care beneficiaza de avantajele Epson de mai bine de o luna. Domnul Ionuț Vlad, responsabil producție în cadrul Erka Promotions & Events, oferă mai multe detalii

Care a fost prima impresie dupa ce ati realizat primele aplicatii cu aceasta imprimanta?
ERKA: Ca o prima impresie, imprimanta s-a dovedit a fi un echipament de incredere pe care ne putem baza. Este o imprimanta fiabila si eficienta care si-a indeplinit cu succes atributiile.

Ce parere are operatorul despre felul in care se opereaza echipamentul?
ERKA: La nivel de operare, putem spune ca operatorul nu este foarte solicitat. Imprimanta nu necesita o atentie speciala, iar modul de incarcare al rolelor de media, de exemplu, reduce timpul de instalare şi maximizeaza productivitatea. Incărcarea unei role noi poate fi efectuată de o singură persoană.

Care credeti ca ar fi principalul avantaj al acestei imprimante?
ERKA: Principalul avantaj al imprimantei este acela de a fi compatibilă cu o gamă amplă de medii de tipărire si de a nu ceda in momente critice (cum ar fi in mijlocul unei lucrari).

Daca ar fi sa aducem in discutie costurile de exploatare, se poate afirma ca imprimanta Epson SC 30610 este un echipament ieftin sau scump in exploatare?
ERKA: Categoric ieftin, tinand seama de faptul ca, costul mediu / mp ca si cerneala este unul de aproximativ 1 Euro cu cerneala originala Epson. Este loc de mai bine dar la calitatea la care printeaza, costul este unul multumitor.

Ca si plaja de aplicatii, cat de versatil vi se pare acest echipament?
ERKA: Nu putem spune ca am printat pe foarte multe tipuri de materiale, dar din ce am observat pana acum, se printeaza foarte bine pe autocolant, polipropilena si banner. Sunt trei materiale cu aplicatii diferite, si toate au avut rezultate foarte bune. Specificatiile tehnice furnizate de Epson sunt adevarate, chiar si vitezele reale de print sunt conforme cu cele din brosura Epson SC 30610. Ce-i drept, ne-au ajutat mult si profilele furnizate de Dacora Print.

Care credeti ca este aplicatia optima pentru acest echipament?
ERKA: Avand in vedere faptul ca imprimanta Epson SC 30610 este compatibilă cu o gamă amplă de medii de tipărire sub formă de role si rezultatele sunt chiar bune, nu cred ca are o aplicatie optima. Bineinteles, in conditia in care este utilizata corespunzator.

Raportul viteza/calitate este unul multumitor?
ERKA: Dupa cum am mai mentionat, raportul calitate/viteza este unul mai mult decat multumitor, chiar si pentru un furnizor de servicii mai exigent. Am comparat datele din brosura Epson cu datele reale furnizate de echipament si pot spune ca sunt aproximativ identice. Calitatea este una buna (nu am observant granulatii de exemplu) iar viteza este cel putin multumitoare. Pot spune ca putem prelua proiecte mult mai mari decat pana acum fara sa sacrificam viteza pentru calitate sau invers.

Dupa mai bine de o luna de la achizitia acestui echipament, cum ati recomanda aceasta imprimanta si catre alti furnizori de servicii?
ERKA: Este ideala pentru productie. Se amortizeaza usor chiar si la nivele medii de print si nu genereaza costuri ascunse. Este un echipament de incredere pe care oricine se poate baza

Similar Posts:

26 recommended
comments icon0 comments
0 notes
732 views
bookmark icon

Write a comment...