Analiza

Globe Media a cumpărat primul echipament EPSON SC30610

• Bookmarks: 27542


Concepută de la zero pentru a oferi o producție eficientă și ecologică, la un cost total de exploatare redus, SC-S30610 permite tipografiilor, producătorilor de semnalistică, unităților de copiere digitală și centrelor de multiplicare să își extindă oferta de servicii. Astfel, primul echipament EPSON SC30610 a fost achiziționat de către Globe Media Advertising, iar Dl. Cristian Goci, Managing Director, a răspuns la câteva întrebări legate de această achiziție.

Ce v-a determinat să alegeți un astfel de echipament?
Din cauza bugetelor foarte reduse din ultima perioadă în domeniul imprimării digitale de mare format, dar și în domeniul imprimării materialelor promoționale, clienții sunt din ce în ce mai pretențioși în achiziționarea de materiale de o calitate cât mai ridicată la prețuri din ce în ce mai mici. Astfel, am încercat să ne adaptăm acestor cerințe și tendințe ale pieței de advertising prin achiziționarea de echipamente de ultimă generație, atât pentru departamentul de imprimare a materialelor promoționale pe piață cărora activăm de o perioadă mai îndelungată, cât și pentru cel de print digital de format mare pe care reușim să-l creștem de la an la an prin flexibilitate și încadrare în noile tendințe.

De ce echipamentul Epson SC 30610?
Echipamentul SC 30610 a fost lansat la momentul oportun, adică odată cu decizia companiei Globe Media de a se dezvolta în această direcție. Am putut vedea acest echipament la DRUPA 2012, iar raportul calitate-preț ni s-a părut unul foarte bun. Decizia noastră de a achiziționa acest echipament a venit după o analiză atentă a specificațiilor tehnice și a avantajelor rezultate din acestea.

Printre detaliile care fac diferența aș puncta: viteza de imprimare până la 30 mp/h, costuri de exploatare reduse, calitatea și costul redus al noilor cerneluri pe bază de ecosolvent UltraChrome GS2 (cerneală 100% ecologică, nu conține nichel, compuși cancerigeni sau alte substanțe nocive și complet fără miros, cu o rezistență outdoor, chiar și nelaminat, până la 3 ani).

În acest moment, aceste avantaje ne permit furnizarea de materiale pentru aplicații indoor chiar și în instituții de învățământ, instituții sanitare, dar și pentru utilizări clasice care până acum au fost realizate pe echipamente de indoor cu cerneluri pe bază de apă, dar cu costuri foarte ridicate. Având în vedere că echipamentul a fost furnizat și instalat de către Dacora Print de doar două săptămâni, putem spune totuși că am testat specificațiile furnizate de EPSON referitoare la vitezele de producție, și se pare că acestea sunt reale, iar în anumite situații pot fi chiar depășite, față de multe alte echipamente ale concurenței care sunt performante doar în teorie, iar calitatea imprimării la vitezele maxime nu este una vandabilă. Observăm că noua generație de capete EPSON într-un echipament EPSON și-a făcut treaba!

De ce ați ales furnizorul Dacora Print?
Dacora Print ne este furnizor de media, astfel decizia a fost una foarte ușoară, iar relația foarte bună de colaborare de până acum și faptul că Dacora Print este partener și furnizor exclusiv pentru EPSON SC 30610, au fost punctele de decizie cele mai importante. Pe lângă acestea, faptul că deține personal calificat și instruit de către EPSON pentru efectuarea service-ului în perioadă de garanție și post garanție, au fost alte criterii care ne-au făcut să achiziționam acest echipament prin Dacora Print.

Pentru mai multe informații vizitați www.dacora.ro

Similar Posts:

27 recommended
comments icon0 comments
0 notes
542 views
bookmark icon

Write a comment...