Analiza

Cerneala eco-solvent EDX-Eco de la Triangle

• Bookmarks: 18556


Lansata initial pe piata din SUA, cerneala Eco-Solvent EDX a producatorului Triangle INX este disponibila acum si in Romania.

Cerneala este destinata printerelor cu capete de imprimare Epson DX4 si DX5 si prezinta o dubla compatibilitate cu cernelurile originale: din punct de al gamei de culori si in ce priveste compozitia chimica. Acest fapt permite utilizatorilor sa realizeze schimbarea cartus-cu-cartus, pe masura epuizarii cernelurilor existente in printer, fara pierdere de cerneala si fara necesitatea de a crea noi profile de culoare. Formula EDX-Eco nu contine poluanti periculosi, are un timp rapid de uscare si prezinta doar un miros slab, similar cu cel al cernelurilor eco-solvet OEM.
Pretul avantajos conduce la reduceri semnificative de costuri.

Cerneala Triangle Inx EDX eco-solvent este compatibila cu urmatoarele printere: Roland Soljet/VersaCAMM, Mutoh ValueJet si Mimaki JV5, JV33. Cernelurile Triangle Inx Eco-Solvent sunt disponibile atat la sisteme de alimentare la litru cat si la cartuse de 440 ml.

In Romania cernelurile Triangle Inx sunt disponibile prin distribuitorul autorizat Mons Medius Investments. www.monsmedius.ro

Similar Posts:

18 recommended
comments icon0 comments
0 notes
556 views
bookmark icon

Write a comment...