Eveniment

CID Grup lansează selecția de proiecte pentru expoziția „limited edition / romanian design”

• Bookmarks: 36543


CID Grup anunță primul său eveniment dedicat designului românesc de produs prin lansarea selecției de proiecte pentru expoziția „limited edition / romanian design”. La această expoziție vor participa atât membrii actuali CID Grup cât și proiectele selectate în urma aplicațiilor primite.

limitededition_poster

An invitation to innovation, Radiant Orchid encourages expanded creativity and originality, which is increasingly valued in today’s society.

„limited edition / romanian design” este o colecție de grup formată din obiecte de design, în ediție limitată, personalizate prin culoarea anului 2014 – PANTONE® 18-3224 Radiant Orchid. Creativitate, inovație și originalitate într-o colecție unică, creată în totalitate de designeri români, cuprinzând categoriile de produse: ceramică, obiect, mobilier, bijuterie și textil.

CALL FOR ENTRIES – Aplicația este deschisa tuturor designerilor români ce doresc sa se alăture inițiativei CID Grup. Cerințe: trimiteți o imagine de produs personalizat în culoarea anului 2014 + portofoliu online/link către site personal = Aplicație. Pentru a intra în expoziție, obiectul propus va trebui să poată fi realizat până la data de 24/03/2014. Sunt acceptate înscrieri în categoriile: ceramică, obiect, mobilier, bijuterie și textil.

Criteriile de selecție ale obiectelor sunt:

• Colaborare • Inovație • Diferențiere

Membrii grupului vor juriza proiectele, prin raportarea la aceste criterii. Selecția lucrării designerului în colecția de grup “limited edition / romanian design” va reprezenta și o invitație deschisă la adresa acestuia de a adera la grup.

Termen limită: 28/02/2014, ora 12:00
Adresă aplicație: contact [at] cidgrup.ro
Lucrările selectate vor fi anunțate și postate pe pagina de facebook CID Grup, alături de o scurtă descriere a designerului.

Proiect realizat cu susținerea:
PANTONE®
Grup Transilvae – Partener Autorizat PANTONE®

CID Grup – Colaborare & Inovație în Design – este un grup de designeri români, care are ca scop promovarea designului românesc de produs, susținerea membrilor săi și a inițiativelor de grup în acest domeniu. Grupul vizează afilierea la entităţi cu specific de design, prin comunicare şi participare expoziţională atât la nivel naţional cât şi internaţional. Colaborarea, inovația și diferențierea sunt principalele puncte de interes în activitatea acestui grup. Mai multe pe www.cid-grup.ro

Similar Posts:

36 recommended
comments icon0 comments
0 notes
543 views
bookmark icon

Write a comment...