Analiza

Drupa Cube leagă printul de online

• Bookmarks: 23514


Day of Packaging (4 mai), Day of Dialogue Marketing (10 mai) și Day of Out of Home (14 Mai) sunt evenimentele centrale ale Drupa Cube, spațiul în care QR codurile și realitatea augmentată vor beneficia de toată atenția.

“Advertiserii care nu pun la dispoziție interfețe care să lege media tradițională de spațiul digital ratează oportunități de piață și de relaționare cu potențialii consumatori”, afirma de curând Florian Gmeinwieser, Head of Mobile la the Plan.Net Group. Acesta va avea ocazia să împărtășească publicului mai mult din know how-ul său în ziua dedicată promovării out of home, programată în cadrul Drupa pe data de 14 mai. Seminarul susținut de Gmeinwiesre se va desfășura sub sloganul “dincolo de etichete prin realitatea augmentată.”

“Interfața care leagă printul de spațiul digital este vitală”, crede Martin Glatz, Director de Marketing la Karl Knauer. “Acesta este viitorul. Dacă până nu demult ne-am focusat pe web-to-print, a venit vremea să vorbim despre print-to-Web.”

Glatz va susține o prezentare pe această temă în cadrul Drupa Cube.
Mike Ferrari, organizatorul Day of Packaging din cadrul Drupa Cube, crede că, în viitor, companiile specializate în servicii de imprimare se vor transforma din furnizori în parteneri activi, care furnizează continuu valoare adăugată companiilor pentru care lucrează.
În cadrul Day of Packaging, pe 4 mai, vizitatorii spațiului Drupa Cube vor avea ocazia să experimenteze interacțiunea dintre noile tehnologii care leagă ambalajele de spațiul digital. Touch codurile reprezintă una din noutățile pe care se va pune accent în mod special. Șase zile mai târziu, în cadrul Day of Dialogue Marketing, se vor puncta noile mixuri între instrumentele clasice de marketing direct și noile inputuri tehnologice.

Drupa Cube va fi amplasat lângă Drupa Innovation Park. Aici se vor desfășura zilnic seminarii, în intervalul 10.30 -13.30, costul accesului pe o singură zi fiind de 199 euro, care acoperă nu numai accesul la Drupa Cube, ci și în interiorul expoziției propriu zise, precum și masa de prânz.

Similar Posts:

23 recommended
comments icon0 comments
0 notes
514 views
bookmark icon

Write a comment...