Default

Duplo Ultra 205A – maşina de lăcuit UV complet automatizată

• Bookmarks: 17478


NIS Electronics, importator exclusiv Duplo pentru România, prezintă cea mai nouă maşină de lăcuit UV din portofoliul producătorului japonez. Duplo Ultra 205A este un echipament uşor de folosit, complet automatizat, capabil să aplice un strat de lac mat, lucios sau satinat pe o gamă largă de substraturi imprimabile atât din mediu digital, cât şi offset. Noile patente încorporate în Duplo Ultra 205A au condus la automatizarea totală a setărilor echipamentului şi permit trecerea de la o lucrare la alta printr-o simplă apăsare de buton, recomandându-l ca fiind cea mai bună soluţie atât pentru tiraje mici şi mari dintr-o tipografie. Auto-curăţarea şi memorarea a până la 50 de programe de reglare a acţiunilor duc la păstrarea vitezei şi garantarea productivităţii, în condiţii de minimă intervenţie a operatorului.

De asemenea, tehnologia Duplo permite personalizarea lucrărilor prin reglarea stratului de lac şi folosirea a diferite tipuri de media imprimate. „Duplo Ultra 205A adaugă un plus de valoare lucrărilor tipărite şi îmbunătăţeşte designul documentelor prin culori mai vibrante, asigurând, în acelaşi timp, protecţia la zgârieturi, caracteristici care îl recomandă pentru aplicaţii care includ fotografii, cărţi poştale, reviste, coperte de cărţi, materiale publicitare. Duplo Ultra 205A a apărut ca răspuns la nevoia tipografiilor de a avea un singur echipament de lăcuire care să poată prelucra atât lucrări tipărite offset, cât şi digital, complet automatizat, capabil să asigure productivitate ridicată şi viteză constantă în condiţii de efi cienţă a costurilor”,  susţine Gheorghe Nistor, director general NIS Electronics.

Cu o productivitate maximă de 40 m/min sau 4.400 de coli A4/oră, Ultra 205A este una dintre cele mai rapide maşini de lăcuit UV de pe piaţă. Hârtia prelucrată poate varia ca grosime între 120 şi 350 g/m2 şi ca format poate ajunge până la 521×710 mm. Pentru eliminarea timpilor morţi datoraţi erorilor şi pentru a reduce pierderile au fost introduse elemente care controlează traseul hârtiei. Unitatea de alimentare cu vacuum are o înălţime de 200 mm, preia colile şi elimină riscul şifonării şi al blocării, un cuţit de aer integrat detectează hârtia subţire cu tendinţa de lipire de rola de aplicare a lacului şi o împinge înapoi spre cilindrii de alimentare cu un jet puternic de aer. Tava de primire a colilor lăcuite este reglabilă şi asigură aşezarea în teancuri, procesul oprindu-se la semnalul senzorului de tavă plină sau hârtie şifonată.

Similar Posts:

17 recommended
comments icon0 comments
0 notes
478 views
bookmark icon

Write a comment...