Analiza

Noi cerneluri cu solvent de la Mutoh

• Bookmarks: 24556


Mutoh a lansat cernelurile din MS Ultra pentru imprimantele din gama Blizzard, Spitfire 65/90 Extreme şi Spitfire 100 Extreme. Cea de-a treia generaţie de cerneluri pe bază de solvent vor spori productivitatea prin intermediul unui print eficient.

,,Noua cerneală MS Ultra a fost creată în mod special pentru imprimantele Spitfire Extreme şi Blizzard, oferind cel mai bun nivel al calităţii imaginilor şi a compatibilităţii cu imprimanta,, comentează Arthur Vanhoutte, preşedintele operaţiunilor Mutoh în Europa.

Acestea oferă stabilitate excelentă şi asigură imprimare fără întreruperi pentru perioade lungi de timp.
În comparaţie cu deja cunoscutele game de cerneluri Mild Solvent şi Mild Solvent Plus, MS Ultra este compatibilă cu o gamă mult mai largă de suprafeţe şi printează mult mai mulţi metri pătraţi pe oră.

Durata de viaţă este şi ea mai mare, rezistând până la 18 luni, necesită mentenanţă minimă o dată pe săptămână şi nu condiţionează printarea zilnică aşa cum este cazul solvenţilor tradiţionali.

Cernelurile sunt vândute în recipient de 440 ml sau 1 litru şi sunt potrivite pentru aplicaţii indoor şi outdoor. Durabilitatea la exterior este apreciată la cca 3 ani fără laminare, însă în condiţiile în care se utilizează la aplicaţii ce vor fi expuse stresului mecanic, este recomandabilă laminarea.

Folosind o combinaţie unică ce controlează dimensiunea picăturilor care ajung pe suprafaţa de imprimat, MS Ultra este ideală pentru o gamă largă suporturi, de la cele auto-adezive la cele flexibile. Imaginile obţinute sunt la rezoluţie fotografică şi îşi menţin aspectul lucios o perioadă îndelungată de timp.

Recipientele de 1 litru pot fi utilizate cu sistemul BIS de alimentare de la Mutoh care a fost dezvoltat pentru imprimare intensivă la viteze mari. Sistemul dă posibilitatea imprimării unor volume mari fără să fie necesară oprirea pentru alimentare, deoarece această operaţiune se efectuează în timpul procesului de imprimare.

Similar Posts:

24 recommended
comments icon0 comments
0 notes
556 views
bookmark icon

Write a comment...