Stiri

Euroexpo a decis anularea târgului GiftShow 2013

• Bookmarks: 30513


Printr-un comunicat emis astăzi, 8 aprilie 2013, organizatorii târgului Gifts Show anunță anularea ediției din acest an a evenimentului expozițional. Decizia vine ca urmare a retragerii mai multor companii aflate pe lista expozanților inscriși, ca urmare a anulării târgului Print & Sign, desfășurat în paralel cu Gifts Show. Practic, numărul rămas de participanți face imposibilă desfășurarea evenimentului în bune condiții, precum și neatractivă pentru publicul țintă.

Atât Print & Sign, cât și Gifts Show, erau programate să se desfășoare în perioada 15 – 18 mai la Romexpo. Cele doua târguri vor fi reprogramate în 2014, cel mai probabil în prima parte a anului.

Organizatorii și-au propus să gândească repoziționarea celor doua evenimente, astfel încât acestea să poată furniza un instrument eficient de marketing pentru companiile din domeniu. În acest sens, in viitorul apropiat vor fi organizate mai multe întâlniri cu reprezentanții industriei, pentru a putea ajunge la cea mai buna soluție pentru aceștia.

(Sursă: Euroexpo Trade Fair)

Similar Posts:

30 recommended
comments icon0 comments
0 notes
513 views
bookmark icon

Write a comment...