Analiza

Expeditie în Africa redată prin hârtia fotografică de la Leykom

• Bookmarks: 25659


McCann Erickson și Leykom au fost gazdele unui proiect cultural inovator a€“ Expoziția Fotografică „INTO THE WORLD” sau povesta în imagini a unei călătorii de 420 de zile și 55.000 de km în jurul Africii pe motocicletă.

Doi arhitecți români, Ionuț Florea și Ana Hogaș au încheiat cu succes un tur de 55.000 de km în jurul Africii cu motocicletă. Expediția a durat 420 de zile (14 luni), începând cu iunie 2011, și a cuprins rutele de Vest și de Est și traversarea Africii centrale pe cel mai dificil traseu de pe continent (Kinshasa a€“ Lubumbashi, R.D. Congo).

Expoziția „Into the world” a dezvăluit în premieră povestea din spatele poveștii: motojurnalism, portrete, scurt metraj și un set-up cu poze din cele 290 de zile petrecute în „salbaticie”, la cort.

Fotografiile au simbolizat colonii române și medine medievale, cea mai mare clădire din chirpici din lume, patria voodoo, triburile Dogon, Himba și Maasai, enclavă Swahili din arhipelagul Zanzibar, străvechea Nubie și Piramidele și au fost printate pe Natura Eco Sol Artist Paper folosind tehnologia LATEX.

Natura Eco-Sol Artist Paper este o hârtie fotografică, cu finisare lucioasăƒ, ce oferă printurilor dumneavoastră culori vii și puternice. Calitatea ridicatムși prețul rezonabil fac din acest produs alegerea idealムpentru imprimăƒri la o calitate fotografică excelentă.

Imaginile expuse au arătat formidabil datorită folosirii tehnologiei de printare Latex. Cu atât mai mult cu cât tema expoziției de protejare a mediului înconjurător a fost respectată până la cele mai mici detalii.

Cernelurile folosite nu necesită etichete de avertizare, nu sunt inflamabile și nu sunt combustibile, fiind alegerea ideală pentru cei care iubesc și protejează natura.

Expediția în Africa face parte din proiectul “Into The World”€™, o inițiativă lansată în 2010 de Ionuț Florea și Ana Hogaș, în scopul de a promova explorarea independentă.

Proiectul “Into The World” nu se oprește aici: toate fotografiile prezentate în cadrul expoziției sunt de vânzare, iar banii strânși din vânzarea acestora vor fi folosiți pentru continuarea expediției în jurul lumii. În etapa următoare cei doi vor explora timp de 6 luni moștenirea africană și diversitatea naturală a Americii de Sud.

Urmăriți site-ul www.leykom.ro pentru a fi la curent cu ultimele noutăți ale acestui proiect inedit.

Similar Posts:

25 recommended
comments icon0 comments
0 notes
659 views
bookmark icon

Write a comment...