Analiza

Fotografii de 1000 de euro cu biserici bucureștene

• Bookmarks: 24959


Pentru a celebra sărbătorile de iarnă, Asociația “Bucureștiul meu drag” (www.orasul.ro) a realizat expoziția “Iconostase de biserici ortodoxe bucureștene”. Fotografiile au fost expuse la stația de metrou Dristor1 în perioada 16 decembrie 2009– 4 ianuarie 2010.

“Asociația “Bucureștiul meu drag” promovează cunoașterea Bucureștiului așa cum este el, cu bune și cu rele. Am avut expoziții cu lacuri, păduri, muzee, clădiri, a venit vremea bisericilor. În preajma Crăciunului care tocmai a trecut, am prezentat bogăția spirituală a bisericilor ortodoxe bucureștene. Vom repeta această expoziție (bineînțeles, cu alte biserici) de Paști și de Crăciun”, spune Andrei Bîrsan, președintele asociației.

Publicul a putut vedea 51 de fotografii cu iconostase de biserici ce au fost tipărite pe autocolant și plastificate mat.

Firma de producție publicitară care s-a ocupat de imprimare a fost Media Tech SRL, iar organizatorii expoziției spun că lucrările au fost tipărite corespunzător: “Fotografiile, pe care eu le-am centralizat și le-am pregătit pentru tipar, sunt cu 1/ 2 trepte de expunere mai întunecate față de calculatorul meu, dar este adevărat că nu mi-am mai calibrat calculatorul de un an. Cred că au fost imprimate foarte aproape de cum arată pe monitor”, adaugă Andrei Bîrsan.
Costurile totale ale realizării fotografiilor au fost de aproximativ 1000 de euro și au fost suportate de expozanți și de sponsori.

Similar Posts:

24 recommended
comments icon0 comments
0 notes
959 views
bookmark icon

Write a comment...