Analiza

Fujifilm a fost recunoscută oficial pentru cea mai bună fabrică

• Bookmarks: 24456


Sucursala Fujifilm din Europa a anunțat printr-un comunicat de presă că fabrica din Marea Britanie, respectiv Fujifilm Speciality Ink Systems Limited (FSIS) a fost premiată de curând cu o distincție ce o plasează printre cele mai remarcabile unități de producție în cadrul Best Factory Awards 2011.

Premiile au fost acordate printr-o inițiativă demarată de Școala de Management Cranfield și revista Works Management. Unitatea de producție Fujifilm Speciality Ink Systems Limited (FSIS) este specializată în producția de cerneală pentru serigrafie digitală și cerneluri UV destinate industriei imprimării de mare format.

Finaliștii au fost selectați în urma unei examinări fundamentate pe criterii de evaluare specifice. Câștigătorii au fost anunțați în această toamnă, în cadrul unei ceremonii desfășurate la hotelul Park Lane Hotel din Londra. FSIS s-a numărat printre alte 14 unități nominalizate în cadrul aceleiași categorii.

Colin Boughton, Operations Director la FSIS, a declarat că se simte foarte mândru de primirea acestei distincții.

Cu această ocazie, FSIS intră într-un circuit viitor de conferințe și traininguri prin care va consilia reprezentanții altor unități de producție în privința cerințelor ce condiționează o bună organizare și funcționare.

Surse oficiale declară că membrii juriului au fost impresionați în mod particular de abilitatea cu care FSIS a făcut trecerea de la producția de cerneluri destinate serigrafiei analoge la producția de cerneluri digitale inkjet, acest proces de transformare aducând o serie de beneficii greu de cuantificat chiar și de către forurile ce le apreciază prin premii.

Similar Posts:

24 recommended
comments icon0 comments
0 notes
456 views
bookmark icon

Write a comment...