Analiza

Grapo Technologies a cules laurii la Viscom cu Manta Slim

• Bookmarks: 24432


Grapo Technologies, producătorul ceh de echipamente flatbed de imprimare UV la mari dimensiuni, a anunțat, de curând, cu mare entuziasm, că nou lansatul Manta Slim a fost vedeta târgului specializat desfășurat la Frankfurt în luna noiembrie.

“Vizitatorii, în mod special reprezentanții firmelor de producție publicitară, au fost uimiți să afle ce diferență semnificativă poate face acest echipament în calitatea și varietatea serviciilor pe care ei le oferă în mod uzual.

Pe lângă beneficiul incontestabil al calității superioare, Manta Slim poate fi operat cu ușurință chiar și de începători, iar prețul acestui echipament nu are concurență, 51900 euro fiind un tarif foarte atractiv”, a declarat Branislav Oravec, directorul de vânzări al companiei.

” Nu există în acest moment pe piață un produs care să întrunească toate caracteristicile lui Manta Slim și să aibă un nivel de preț mai performant”, a completat acesta.

Proiectat inteligent pentru a susține furnizorii din zona serviciilor de print în încercarea continuă a acestora de a oferi produse din ce în ce mai performante clienților, printurile UV fiind una din cererile constante, Manta Slim nu presupune investiții financiare majore nici pentru achiziția propriu zisă, nici pentru amenajarea unui spațiu amplu de producție, întrucât are o suprafață de lucru de 2×1,5 m. Echipamentul folosește cerneluri cu capacitate rapidă de uscare și cu rezistență sporită, grație lămpilor UV performante și poate aborda o gamă extinsă de suporturi de imprimare, imprimând la o rezoluție de 720 dpi: carton, plastic, lemn, metal, sticlă.

Manta Slim a fost expus și în standul distribuitorului cheie Igepa Group. Uwe Becker, branch manager la Igepa, a comentat pozitiv la adresa Manta, considerând echipamentul o alternativă mai puțin costisitoare pentru Gemini, un produs testat și bine primit de piață: “Manta Slim este soluția ideală pentru companiile entry level, cele care abia își încep activitatea și au nevoie de un nivel de performanță înalt, fără necesitatea unor investiții copleșitoare. În acest sens, am creat un preț special, la Viscom, pentru Manta Slim, iar răspunsurile nu s-au lăsat așteptate, interesul fiind peste așteptări”, a completat acesta.

Similar Posts:

24 recommended
comments icon0 comments
0 notes
432 views
bookmark icon

Write a comment...